Ολυμπιακός - Ντούκλα Πράγας 0-1 (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός είχε καλή κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την Ντούκλα Πράγας στο "Βεργκλ Στάντιον" της Αυστρίας, ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε αισθητά και εν τέλει η ήττα (με 1-0) δεν αποφεύχθη.

Ολυμπιακός - Ντούκλα Πράγας 0-1 (VIDEO)
Ολυμπιακός Ντομίνγκες Τσόρι INTIME SPORTS

Σε διάταξη 4-2-3-1 παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στους Σάσα Ζντιέλαρ και Άλαν Πουλίδο να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα (σ.σ. εν προκειμένω μπλε), ενώ ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες άρχισε μπροστά από τα δύο χαφ, ο Κώστας Φορτούνης στην αριστερή πτέρυγα και ο Φράνκο Χάρα στη δεξιά (οι δύο τελευταίοι άλλαξαν και πλευρές).

Η ομάδα του Πειραιά είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε φάσεις, κατά κύριο λόγο από δεξιά και δεν απειλήθηκε καθόλου από την έκτη της βαθμολογίας του τσεχικού πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν.

Ολυμπιακός - Ντούκλα Πράγας 0-1 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο Πουλίδο προτίμησε να παίξει με πλάτη προς την εστία σε αρκετές περιπτώσεις και να συνεργαστεί με τα χαφ, ο Ζντιέλαρ έδειξε θετικά στοιχεία, ενώ οι Λεάντρο Σαλίνο και Χάρα πραγματοποίησαν ορισμένες καλές συνεργασίες.

Δύο σπουδαίες ευκαιρίες απώλεσε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο: ένα σουτ του Χάρα στο 2ο λεπτό (απέκρουσε ο Φίλιπ Ράντα) και ένα ακόμα σουτ του ίδιου παίκτη στο 35ο που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στον αντίποδα, ο Ρομπέρτο χρειάστηκε να επέμβει στο 17' για να αποκρούσει το σουτ του Τομάς Πρίκριλ.

Ο Σίλβα προέβη σε τέσσερις αλλαγές για το δεύτερο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον Ρομπέρτο με τον Γκιόργκι Λόρια, τον Ζντιέλαρ με τον Σαμπού Γιαταμπαρέ, τον Ντομίνγκες με τον Νταβίντ Φουστέρ και τον Χάρα με τον Δημήτρη Κολοβό.

Ολυμπιακός - Ντούκλα Πράγας 0-1 (VIDEO)
Ολυμπιακός Πουλίδο INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε, αφού ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο παρά τις αλλαγές προσώπων (ο Γιάννης Γιαννιώτας πήρε τη θέση του Φορτούνη και ο νεαρός Γιάννης Λάτσι σε αυτή του Ανδρέα Μπουχαλάκη). Εντούτοις, οι επισκέψεις μπροστά από τις εστίες ήταν μετρημένες.

Το φιλικό ανέδειξε νικητή κι αυτός ήταν η Ντούκλα, καθώς έπειτα από ωραία συνεργασία στο 87ο λεπτό, ο Γιόζιπ Γιούρεντιτς απέφυγε τον Δημήτρη Σιόβα και πλάσαρε επιτυχώς τον Λόρια.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο (46' Λόρια), Σαλίνο, Μαζουακού, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μπουχαλάκης (64' Λάτσι), Ζντιέλαρ (46' Γιαταμπαρέ), Ντομίνγκες (46' Φουστέρ), Φορτούνης (61' Γιαννιώτας), Χάρα (46' Κολοβός), Πουλίδο (84' Ολαϊτάν).

Το αρχικό σχήμα της Ντούκλα: Ράντα, Γέραμπεκ, Ματέι Χάνουσεκ, Μάρεκ Χάνουσεκ, Ποβάζανετς, Τσάγιτς, Γιούρεντιτς, Μπέργκερ, Μπογκέλ, Στέτινα, Πρίκριλ.

Το live του αγώνα

19:03
Καλησπέρα σας. Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το ώτο του φιλικό παιχνίδι στην φετινή προετοιμασία με αντίπαλο την Ντούκλα Πράγας.
19:03
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουάκου, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ, Tσόρι, Φορτούνης, Χάρα, Πουλίδο.
19:05
Πρεμιέρα με την ερυθρόλευκη φανέλα θα κάνει ο Ζντιέλαρ (αμυντικό χαφ) και ο Άλαν Πουλίδο που θα παίξει στον Ολυμπιακό με ένα χρόνο καθυστέρηση, καθώς το σήριαλ της μεταγραφής του ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2014.
19:09
H 11άδα της Ντούκλα Πράγας: Ράντα, Γιέραμπεκ, Ματέι Χάνουσεκ, Μάρεκ Χάνουσεκ, Ποβάζανετς, Κάγιτς, Γιούρεντιτς, Μπέργκερ, Μπογκέλ, Στέτινα και Πρικρίλ.
19:13
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τη νέα μπλε εμφάνιση που παρουσίασε την Τετάρτη το απόγευμα. 
19:16
Ξεκίνησε το παιχνίδι
19:17
Πουλίδο στην κορυφή, Χάρα δεξιά και Φορτούνης αριστερά στην τριάδα της επίθεσης.
19:18
2': Όμορφη ατομική ενέργεια από τον Χάρα που ελίχθηκε στα δεξιά της επίθεσης, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε σε κόρνερ ο Ράντα.
19:18

19:21
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με 4-2-3-1 με τους Μπουχαλάκη, Ζντιέλαρ να είναι τα δύο αμυντικά χαφ των Πειραιωτών. 
19:28
Πιέζει ο Ολυμπιακός την Ντούκλα και την έχει κλείσει στο μισό γήπεδο
19:30
14': Ο Γιέραμπεκ έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Ρομπέρτο.
19:33
17': Ο Πρικρίλ έκανε το σουτ, αλλά ο Ρομπέρτο ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε εύκολα. 
19:35
19': Ο Φορτούνης με τον Χάρα έχουν αλλάξει πλευρές. Είναι κάτι που θα γίνεται συχνά στον Ολυμπιακό με τους δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς
19:39
22': Απειλεί η Ντούκλα ξανά με τον Πρίκριλ. Ο επιθετικός των Τσέχων προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την μπάλα αλλά ο Σαλίνο τον πρόλαβε με προβολή και έδωσε το κόρνερ στους φιλοξενούμενους
19:39
24': Κίτρινη κάρτα στον Σιόβα
19:42
Τάιμ-άουτ να δροσιστούν παίκτες και διαιτητικό τρίο. 
19:43
Ξεκίνησε πάλι το παιχνίδι μετά το μικρό διάλειμμα.
19:45
28': Ωραία ενέργεια από τους παίκτες του Ολυμπιακού με τον Φορτούνη να συνδυάζεται συχνά και σωστά με τον Σαλίνο, αλλά το γύρισμα του τελευταίου μπλόκαρε ο Ράντα προ του Χάρα
19:51
35': Δοκάρι για τον Ολυμπιακό με τον Χάρα από το ύψος του πέναλτι ύστερα από γύρισμα του Σαλίνο. Όλα ξεκίνησαν πάλι από τα δεξιά με τον Φορτούνη να συνδυάζεται με τον Σαλίνο. 
19:56
40': Ωραία πάσα του Χάρα στον Φορτούνη αλλά το πλασέ του Έλληνα μέσου απέκρουσε ο Ράντα. 
20:02
Λήξη ημιχρόνου
20:19
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
20:25
Αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Λορία, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ και Κολοβός αντί των Ρομπέρτο, Ζντιέλαρ, Τσόρι και Χάρα
20:30
60': Ίδια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακός να έχει την κατοχή της μπάλας και την Ντούκλα να περιμένει στο δικό της μισό. 
20:33
Ο Γιαννιώτας έχει περάσει στο παιχνίδι αντί του Φορτούνη
20:38
64': Ο Λάτσι στη θέση του Μπουχαλάκη
20:43
Σαλίνο, Μαζουακού, Σιόβας, Πουλίδο και Αυλωνίτης είναι οι μόνοι που δεν έχουν αντικατασταθεί από τον Μάρκο Σίλβα. Τέσσερις παίκτες έχουν σηκωθεί για ζέσταμα. 
20:46
Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Φυσιολογικό καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στην 5η ημέρα της προετοιμασίας. 
20:56
Ο Ολαϊτάν μπήκε στο γήπεδο αντί του Πουλίδο και καταχειροκροτήθηκε. 
21:00
87': Γκολ για την Ντούκλα! Ο Γιούρεντιτς μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0
21:04
Λήξη αγώνα
21:05
Ο Ολυμπιακός ήταν καλό στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά από μόλις 4 ημέρες προπονήσεων δεν άντεξε να παίξει περισσότερο. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK