Ολυμπιακός ο... ταχυδρόμος!

Κάμποσα μηνύματα έστειλαν οι “ερυθρόλευκοι” προς πάσα κατεύθυνση με την εικόνα τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έστειλαν μηνύματα ακόμα και εντός των τειχών του... Ρέντη. Τώρα όμως προέχει η Βέρνη.

Ολυμπιακός ο... ταχυδρόμος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρεμιέρα με “εξάρα” για τον Ολυμπιακό. Ιδανική με λίγα λόγια! Ήταν αυτόπου ήθελε ο Μπέντο, αυτόπου ζητούσε η διοίκηση, αυτόπου απαιτούσε ο κόσμος... Να μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός και να αρχίσει να δίνει απαντήσεις στους αμφισβητίες του. Για αρκετό κόσμο μάλισταέστειλεκαι διάφορα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Πρώτα απ' όλα στους ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη φέτος και οι άνθρωποί τους φωνάζουν ότι πάνε για πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά γιατί έβλεπαν έναν Ολυμπιακό “αλλού για αλλού” μέσα στον Αύγουστο. Πράγματι, ο Ολυμπιακός του περασμένου μήνα, αυτός ο “άρρωστος” Ολυμπιακός για την ακρίβεια, δεν πήγαινε πουθενά!

Βέβαια, κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά θα παρουσιαζόταν μία διαφορετική ομάδα. Και αναφερόμαστε κυρίως στα πρόσωπα που θα στελεχώνουν από τώρα και στο εξής την ενδεκάδα των Πειραιωτών κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή.

ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Ο ΜΑΡΙΝ

Το 6-1 κόντρα στη Βέροια σίγουρα δεν θα πρέπει να “κοιμίσει” τους “ερυθρόλευκους” και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Μπέντο και οι συνεργάτες του. Διαβάσατε τι είπε ο Πορτογάλος στις δηλώσεις του; Ότι έχει παράπονο από τους παίκτες του που δέχτηκαν ένα “φθηνό” γκολ. Δεν έμεινε μόνο στο πάρτι που έστησαν ο Μάριν, ο Ιντέγιε και η παρέα τους. Μίλησε ξεχωριστά γιατογκολ του Καπετάνου.

Αλλά ας επανέλθουμε στα μηνύματα που έστειλε ο πρωταθλητής Ελλάδας. Σίγουρα η Βέροια που έμοιαζε να ψάχνει στο Καραϊσκάκη τα πατήματά της - έχοντας περάσει κιόλαςτόσα πολλά την τελευταία εβδομάδα με την ιστορία του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα -δεν ήταν και το αντίπαλο δέος στο οποίοο Ολυμπιακός μπορείνα μετρήσει τις δυνάμεις του και να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Από την άλλη όμως η Βέροιαήταν ένας αντίπαλος μέσω του οποίουο Μπέντο μέτρησε τιςσυμπεριφορές και τιςδιαθέσεις των ποδοσφαιριστών του. Είδε τον Μάριν να παίζει στη θέση του Φορτούνη και να κάνει “παπάδες”. Είδε τον Ελιουνούσι που δεν έλεγε να σταματήσει να τρέχει σαν διάολος. Είδε τον Σεμπά που μπορεί να μην γεμίζει το μάτι στον κόσμο, αλλά αποδεικνύει στα περισσότερα ματς ότι αποτελεί τον “πιστό στρατιώτη” του Ολυμπιακού.

Είδε έναν σοβαρό Μιλιβόγεβιτς χωρίς τις συνηθισμένες περιττές του ενέργειες. Είδε τον Καμπιάσο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να απλώνει ωραία το παιχνίδι. Είδε τον Φιγκέιρας να κάνει κούρσες από τα δεξιά και να γίνεται απειλητικός. Και φυσικά είδε έναν Ιντέγιε, ο οποίος είχε πάρει εδώ και ένα δεκαήμεροτο... μήνυμα με την απόκτησητου Καρντόσο και φρόντισε με το “καλημέρα” να φωνάξει με τη σειρά του ότι είναι “πολύ σκληρός για να πεθάνει”!

Στο τέλος γυρνώντας προς τον πάγκο, ο Μπέντο είδε και έναν Φορτούνη που κατάλαβεότι δεν παίζει πλέον “μπάλα” μόνος του. Λογικό ήταν να τρώει τα... νύχια του, βλέποντας τον Μάριν να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο. Και ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Όλη την περασμένη εβδομάδα έβγαινε από το Ρέντη ένα κλίμα ότι ο Γερμανός δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Ο Μάριν διέψευσε τους πάντες και δικαίωσε τον προπονητή του που τον είδε να είναι πολύ πιο έτοιμος από τον Φορτούνη, ο οποίος είχε στην πλάτη του και τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

Εν κατακλείδι, από σήμερα (12/9) κιόλας θα ξεκινήσει η επιχείρηση “προσγείωση”! Μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει την Γιουνγκ Μπόις, μία ομάδα που φημίζεται για το άναρχο παιχνίδι της, για τις γρήγορες αντεπιθέσεις της, αλλά και για την... τρύπια άμυνά της. Μην ξεχνάμε επίσηςότι πρόκειται για έναν σύλλογο που είναι δυνατός στην έδρα του και πριν από έναν μήνα είχε “πετάξει” έξω από τοChampions Leagueτην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οπότε, τέλος τα μηνύματα που στάλθηκαν μετά το τέλος της πρεμιέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και... Φορτούνη. Ο Μπέντο έχει τρεις μέρες μπροστά του για να ετοιμάσει την στρατηγική που θα ακολουθήσει κόντρα στους Ελβετούς. Είναι δεδομένο ότι ο Μάριν τον “πονοκεφάλιασε” ευχάριστα. Φυσικά είναι ένα θέμα να δούμε τι θα γίνει και με τον Ιντέγιε που έφυγε με κάκωση στο γόνατο (δεν ανησυχούν ιδιαίτερα οι γιατροί).

Στην Βέρνη μόνο εύκοληδεν θα είναι η αποστολήτου Ολυμπιακού. Μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί που αγωνίστηκαν χθες (11/9) στη μεσοεπιθετική γραμμή, έχουν παίξει σκάρτο ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και ένα σκάρτο 90λεπτομε την Βέροια. Μπορεί να έκαναν ό,τι ήθελαν από κάποιο σημείο και μετά κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός. Και φυσικά η Γιουνγκ Μπόις είναι η μέρα με τη νύχτα με την Βέροια.Κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Μπέντο και οι συνεργάτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έβαλε 6 γκολ και δεν είναι ούτε στο 50%!
Ρεκόρ 25ετίας ο Ιντέγε

News 24/7

24MEDIA NETWORK