Ολυμπιακός: "Πληρωμές με τα λόγια ο Σαββίδης"

Βολές Ολυμπιακού κατά του Ιβάν Σαββίδη με αφορμή τη συνάντηση αντιπροσωπείας της Super League με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Ας πληρώσει αυτά που ήδη χρωστά στον συνεταιρισμό, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
savidis 620 MOTIONTEAM

Όπως είχε ανακοινωθεί και επίσημα από την Super League, αντιπροσωπεία βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη για το θέμα της χορηγίας.

Όπως αποκάλυψε το Contra.gr το θέμα έχει παγώσει εδώ και μήνες, με την λίγκα μάλιστα να στέλνει επιστολή στην οποία ζητούσε άμεσα απάντηση γιατί αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται οι άνθρωποι της Super League έφυγαν με θετική διάθεση από τη συνάντηση, καθώς υπήρξε προφορική συμφωνία και θα λάβουν περίπου 1.000.000€ για τη φετινή περίοδο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για το θέμα, ζητώντας από τον Ιβάν Σαββίδη να τηρήσει τα συμφωνηθέντα:

"Ας αφήσει ο κ. Σαββίδης τα επικοινωνιακά τρικ και τις πληρωμές με τα λόγια από τη Λίγκα μέχρι τη FIFA και ας πληρώσει αυτά που ήδη χρωστά στον συνεταιρισμό και δεν τα πληρώνει εδώ και μήνες.

Ας πληρώσει και την επόμενη χρονιά όπως προβλέπεται από τα συμφωνηθέντα και η επέκταση της συμφωνίας θα συμφωνηθεί στο συμβούλιο της Λίγκας και πουθενά αλλού. Αρκετά με τις γελοιότητες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK