Ολυμπιακός σε Ντα Κόστα: Βρες ομάδα!

Στο Μαρόκο θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του Μανουέλ Ντα Κόστα από τον Ολυμπιακό και υποστηρίζουν ότι έχει ήδη ειδοποιηθεί από τους ερυθρόλευκους να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
da costa EUROKINISSI SPORTS

Να ξεκαθαρίσουμε ότι από τον Ολυμπιακό δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τον Μανουέλ Ντα Κόστα. Βεβαίως, είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Μαροκινός μόνο με... θαύμα θα μείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Για να μείνει στον Πειραιά, θα πρέπει να μην έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ούτε μία πρόταση.

Ο Ντα Κόστα έχει καλό όνομα πάντως στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Μαρόκο, έχει διατελέσει αρχηγός της, έχει προϋπηρεσία σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως στηνPremier League,οπότε δεν θα δυσκολευτεί λογικά να βρει ομάδα.

Στο Μαρόκο λοιπόν υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει τον Μανουέλ Ντα Κόστα ότι καλό θα ήταν να συνεχίσει σε άλλες πολιτείες την καριέρα του. Μάλιστα, οι συμπατριώτες του το έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που σημείωναν ότι ο Μπέσνικ Χάσι δεν επιθυμεί την παραμονή του και πώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην ενσωματωθεί καν στην προετοιμασία για το β' στάδιο στο Βέλγιο.

Βέβαια, καλό είναι πάντοτε να κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτά τα πράγματα, γιατί ακόμα και να ισχύουν τα όσα υποστηρίζουν στο Μαρόκο, μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή.

Η ουσία είναι ότι στον Ολυμπιακό μόνο αρνητικοί δεν θα ήταν στο ενδεχόμενο να έφευγε ο Ντα Κόστα. Ακόμα και για τον Μποτία δεν θα ήταν αρνητικοί. Να φύγουν δηλαδή και οι δύο, για να έρθει ο στόπερ που αναζητούν οι Πειραιώτες (στην Ισπανία φέρνουν ολοένα και πιο κοντά τον Αντερλάν Σάντος) και να πλαισιώσει τους Ρέτσο, Ρισβάνη...

Κατά κύριο λόγο ο Ντα Κόστα είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει άμεσα από τον Ολυμπιακό και ήδη στο Μαρόκο έχουν ξεκινήσει να λένε και διάφορα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην Τουρκία τον ξαναβλέπουν να γυρίζει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK