Ομάρ: "Να επιστρέψω σε υψηλό επίπεδο"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. "Ναι μεν, αλλά...", η απάντηση του.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
omar EUROKINISSI SPORTS

Ο 25χρονος δεξιός μπακ όχι μόνο άφησε πίσω του τους πολλούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν, αλλά πλέον αγωνίζεται βασικός στον Ολυμπιακό και μάλιστα φόρεσε στο περιβραχιόνιο του αρχηγού στα ματς με την Ριέκα.

Το συμβόλαιο του Ομάρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και ο Νορβηγός άσος αναφέρθηκε για στο συγκεκριμένο θέμα, σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

"Αυτή τη στιγμή παραμένω στον Ολυμπιακό. Έχω δεχθεί μία πρόταση, όμως ακόμα δεν έχω υπογράψει. Λογικά θα παραμείνω στην ομάδα. Έχω ένα χρόνο ακόμα και η πρόταση είναι για συν δυο ακόμα. Οπότε μιλάμε για νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας", είπε αρχικά ο Ομάρ και συνέχισε:

"Το καλύτερο για μένα τώρα είναι ο Ολυμπιακός. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντικός λόγος για να παραμείνω. Θέλω όμως να κάνω μία καλή σεζόν και να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν, μετά τους τραυματισμούς που πέρασα. Επίσης ο νέος προπονητής με υπολογίζει και με εμπιστεύεται αρκετά".

Τέλος, για το γεγονός πως φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, απάντησε: "Δεν έχω καθίσει να σκεφτώ πως φόρεσα το περιβραχιόνιο. Συμβαίνουν όλα τόσο γρήγορα. Φυσικά είμαι περήφανος και χαρούμενος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK