Ονάζι: "Μηχανή των γκολ ο Ιντέγε"

Ο συμπαίκτης του Μπράουν Ιντέγε στην εθνική Νιγηρίας, Ογκένι Ονάζι, χαρακτήρισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ως μηχανή παραγωγής γκολ.

Ονάζι: "Μηχανή των γκολ ο Ιντέγε"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τη μεταγραφική περίοδο, καθώς την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ανακοίνωσε την απόκτηση των Μπράουν Ιντέγε από τη Γουέστ Μπρόμιτς και Ερνάνι από την Πόρτο.

Με αφορμή τη μεταγραφή του Νιγηριανού επιθετικού, ο συμπαίκτης του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, Ογκένι Ονάζι, μίλησε στην εφημερίδα "Real News" και έπλεξε το εγκώμιο του 27χρονου άσου.

"Ο Ολυμπιακός μόλις απέκτησε μια μηχανή των γκολ. Είναι πολύ δυνατός και σπουδαίος παίκτης, ενώ έχει περιθώρια να γίνει ακόμα καλύτερος. Είναι γρήγορος και έχει... μάτι για γκολ. Μέσα στην περιοχή είναι πολύ επικίνδυνος, καθώς μπορεί κάθε στιγμή να σημαδεύει προς το τέρμα", υποστήριξε αρχικά ο άσος της Λάτσιο και συμπλήρωσε:

"Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός επαγγελματίας. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του. Γενικότερα έχει σπουδαία προσωπικότητα. Ειλικρινά δεν έχω κάτι κακό να πω για τον Ιντέγε. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής και ο Ολυμπιακός είναι τυχερός που τον απέκτησε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK