Όνειρο του Ομάρ η Premier League!

Δεν το έχει κρύψει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα και ίσως ο Μάρκο Σίλβα τού δώσει αυτή την ευκαιρία. Πώς έχουν τα δεδομένα για τον Νορβηγό άσο.

Όνειρο του Ομάρ η Premier League!
omar ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έχει βουίξει η Αγγλία ότι ο Ελαμπντελαουί ετοιμάζει βαλίτσες για ομάδα τηςPremier League.Την Χαλ του Μάρκο Σίλβα “φωτογραφίζουν” στο Νησί ότι θα είναι η επόμενη ομάδα του Νορβηγού μπακ, ο οποίος πάντως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και παραμένει άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα...

Στην Αγγλία δεν επιβεβαιώνουν ότι έχει γίνει κάποια κρούση από πλευράς Χαλ προς τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Ελαμπντελαουί εώς το τέλος της σεζόν. Επιβεβαιώνουν όμως ότι ο Σίλβα που έσπευσε να τρέξει να πάρει τον αναλυτή του Ολυμπιακού, Αντώνη Λεμονάκη, έχει εισηγηθεί ήδη και την απόκτηση του Ομάρ.

Εκτιμάται μάλιστα ότι η πρόταση που θα γίνει στους “ερυθρόλευκους”, δύσκολα θα απορριφθεί. Πάντοτε μιλάμε για δανεισμό και όχι για μεταγραφή. Αυτή είναι η πρόθεση της Χαλ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στο Νησί.

Ο δε Ομάρ που πέρασε πολλά από τον περασμένο Μάιο, ενώ τον Ιανουάριο του 2016 έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να επέστρεφε στηνPremier League.Μην ξεχνάμε ότι είχε ένα πέρασμα από την Σίτι το καλοκαίρι του 2011. Για την ακρίβεια είχε πάρει μέρος μόνο στην καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Στην Αγγλία λοιπόν πιστεύουν ότι ο Ελαμπντελαουί θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και πώς θα μετακομίσει με τη μορφή δανεισμού στην Χαλ και όχι στη Γουέστ Χαμ, την Γουότφορντ ή την Μπόρνμουθ που επίσης έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

ΣΙΣΟΚΟ Ο... ΑΝΤΙ-ΟΜΑΡ

Μόλις χθες φιλοξενήθηκε στοContra.grένα ρεπορτάζ για το τι θα συμβεί με την έλευση του Αλί Σισοκό από την Άστον Βίλα ως προς την κατάρτιση της λίστας για τα παιχνίδια με την Οσμάνλισπορ.

Αν λοιπόν αποχωρήσει ο Ελαμπντελαουί, τότε ο Γάλλος αριστερός μπακ θα πάρει τη θέση του Νορβηγού στην ευρωπαϊκή λίστα. Επίσης, δεν θα υπάρξει άλλη προσθήκη στα άκρα της άμυνας, καθώς ο Μπέντο θα βολευτεί με τους Φιγκέιρας – Ρέτσο στα δεξιά και τους Σισοκό – Ντε Λα Μπέγια στα αριστερά.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Εν κατακλείδι, στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Ελαμπντελαουί θα αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό. Χθες στο μεταξύ πήγε ο Βρέντζος από το Ρέντη και είχε ένα τετ α τετ μαζί του. Μοιάζει λίγο δύσκολο μπροστά σε όλο τον κόσμο ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ να μίλησε για το μέλλον του Νορβηγού. Τέτοιες συναντήσεις γίνονται συνήθως πίσω από κλειστές πόρτες γραφείων και όχι μπροστά σε όλους.

Μπορεί να τον ρώτησε ξανά για την πορεία του τραυματισμού του, όπως είχε συμβεί και πριν από μερικές μέρες με τον Βρέντζο να ρωτάει τότε τον Ελαμπντεαουί για την πορεία της αποκατάστασής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK