Οριστικά χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Η ΕΠΟ κοινοποίησε επίσημα την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, σύμφωνα με την οποία η τιμωρία του Ολυμπιακού για μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, παραμένει.

Χωρίς κόσμο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 12η αγωνιστική της Super League. Η ΕΠΟ κοινοποίησε επίσημα την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, ως προς την έφεση του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Βέροια, η οποία απορρίφθηκε.

Θυμίζουμε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τιμωρηθεί για τα όσα έκαναν οι οπαδοί τους στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια.

Αναλυτικά:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση με την υπ ́αριθμ. 82/20-11-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ ́ αριθμ. 330/5-11-2015 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.".

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα