Οριστικό: επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ του Contra.gr και του Σταύρου Γεωργακόπουλου. Ο Ελληνας φορ επιστρέφει στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι τα βρήκαν με τη Φούλαμ.

Οριστικό: επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Το σίριαλ με την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου έλαβε τέλος. Ο Ελληνας στράικερ επιστρέφει στον Ολυμπιακός, ο οποίος τα βρήκε με τη Φούλαμ και θα αποκτήσει τον παίκτη για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Οπως γράφαμε και την Παρασκευή, ο 26χρονος στράικερ που τρέλανε πέρυσι όλη την Ευρώπη, είχε στείλει εδώ και καιρό μήνυμα στον Ολυμπιακό πως για να διευκολύνει την κατάσταση είναι διατεθειμένος να μειώσει κατά πολύ τις δικές του απολαβές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Κάτι που έγινε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μήτρογλου πετά από την Αγγλία το βράδυ και αναμένεται στη χώρα μας μετά τα μεσάνυχτα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο "Μήτρο" θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς στη χώρα μας την προσεχή Δευτέρα για την Εθνική ομάδα ενόψει του αγώνα με τους Ρουμάνους, αλλά άλλαξε τα εισιτήριά του και ταξιδεύει νωρίτερα για τις τελικές λεπτομέρειες της επιστροφής του στους Πειραιώτες.

Διαβάστε ό,τι έγραφε το Contra.gr για τον Μήτρογλου:

Ο Μήτρογλου, ο Ντιόπ και η σφήνα Μιλιβόγεβιτς!

Ο νέος ρόλος του Αφελάι και οι Μπενίτες, Μήτρογλου

"Βόμβα" Μήτρογλου ετοιμάζεται στο λιμάνι

Η φανέλα με το 9 και ο Μήτρογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK