Oριστικό: Ο Μιραλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Ο Κέβιν Μιραλάς πρέπει να θιεωρείται και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού όπως ενημέρωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ το Σάββατο το βράδυ. Τα βρήκαν με την Εβερτον οι πρωταθλητές.

Oριστικό: Ο Μιραλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από το καλοκαίρι, κιόλας, το Contra.gr σας είχε ενημερώσει ότι το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Κέβιν Μιραλάς για τη μεγάλη επιστροφή του Βέλγου είχε ανάψει για τα καλά!

Στις 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων, οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν τα καλύτερα Θεοφάνεια αφού μετά από ραντεβού στην Αγγλία με τους ανθρώπους την Εβερτον έφτασαν σε οριστική συμφωνια. Ο Μιραλάς θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Για να γίνει αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρειάστηκε να κάνει οικονομική υπέρβαση. Η μεταγραφή, που ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο με την καταβολή της οψιόν αγοράς, θα στοιχίσει συνολικά 9 εκατομμύρια ευρώ γεγονός που αποδεικνύει ότι ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού επιθυμεί διακαώς την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου τίτλου.

Ο ίδιος ο Μιραλάς, όπως είχε καταγράψει το Contra.gr, ήθελε όσο τίποτα να επιστρέψει. Ακόμα και το Σάββατο 2-3 ώρες πριν κλείσει το deal έλεγε στους εν Ελλάδι φίλους του ότι όλα πάνε πολύ καλά και ότι θα προκύψει οριστική συμφωνία όπερ και εγένετο!

Ως γνωστόν, ο Μιραλάς λατρεύτηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στον Πειραιά (2010-2012). Οι σχέσεις πάθους λοιπόν θα συνεχιστούν και εν έτει 2018...

News 24/7

24MEDIA NETWORK