Ορμπάιθ: "Επιστρέφω στην Μπιλμπάο"

Την απόφασή του να επιστρέψει το καλοκαίρι με τη λήξη του δανεισμού του στην Μπιλμπάο, εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Ορμπάιθ: "Επιστρέφω στην Μπιλμπάο"

Ο Βάσκος μέσος δεν παρέλειψε πάντως να τονίσει την ικανοποίησή του για την φετινή του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο και τον Ιούνιο θα επιστρέψω στην Μπιλμπάο. Είναι πολύ καλές οι εμπειρίες μου από το ελληνικό πρωτάθλημα και πρόκειται για ένα ξεχωριστό περιβάλλον λόγω του φανατισμού με τον οποίο ζουν οι οπαδοί το ποδόσφαιρο. Ο κόουτς είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος με κοινή λογική και δεν χρειάζεται να επιβληθεί για να προσεγγίσει τον άλλο. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι σημαίνει για τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Για εκείνους η ομάδα τους είναι κάτι σαν θρησκεία".

Για τα συνθήματα του κόσμου μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού με την οποία "σφραγίστηκε" η υπόθεση τίτλος, είπε: "Δεν ξέρω γιατί, αλλά ακόμη και οι Έλληνες τραγουδούσαν ‘campeones’. Σε μας που μιλάμε ισπανικά ακούστηκε πολύ οικείο αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα κλείνει εξαιρετικά τη σεζόν. Στόχος μας πλέον είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ".

Όσον αφορά την Μπιλμπάο, σημείωσε: "Χαίρομαι που βλέπω την πορεία της Μπιλμπάο και το θόρυβο που προκαλεί με τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK