Όταν ο Καρσελά φλέρταρε με το θάνατο από δολοφονικό τάκλιν

Η στιγμή που ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού, Μεχντί Καρσελά, θα ήθελε να διαγράψει αν ήταν δυνατόν από τη μνήμη του δεν είναι κάποιο χαμένο γκολ ή κάποιο τρόπαιο που πήγε σε άλλα χέρια. Είναι ένας σοκαριστικός τραυματισμός που υπέστη από δολοφονική κλωτσιά αντιπάλου και ο οποίος έφτασε πολύ κοντά να του κόψει το νήμα της ζωής. Δείτε το VIDEO!

Όταν ο Καρσελά φλέρταρε με το θάνατο από δολοφονικό τάκλιν

Η εικόνα που έχουν στο μυαλό τους οι φίλοι του Ολυμπιακού βλέποντας videos το τελευταίο διάστημα με τον Μεχντί Καρσελά είναι ενός βιρτουόζου παίκτη, από εκείνους που αποκαλούμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο "ζογκλέρ", καθώς έχει τρομερή ικανότητα στο "ένας εναντίον ενός", ωστόσο υπάρχει και μία άλλη εικόνα του Μαροκινού άσου που ο ίδιος θα θέλει να ξεχάσει.

Αναφερόμαστε στο ματς της 17ης Μαΐου του 2011 που τον έχει σημαδέψει αφού σε αυτό έπεσε θύμα ενός φριχτού μαρκαρίσματος και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που βρίσκεται στη ζωή και συνεχίζει να εντυπωσιάωζει το κοινό με τα κατορθώματά του πάνω στο χορτάρι.

Ήταν αγώνας για το βελγικό πρωτάθλημα μεταξύ της Σταντάρ Λιέγης στην οποία αγωνιζόταν τότε ο Μαροκινός και της Γκενκ, με τον Κονγκολέζο άσο της αντίπαλης ομάδας, Κρις Μαβινγκά, να μην προλαβαίνει τη μπάλα διεκδικώντας την μαζί με τον Καρσελά και να τον κλωτσάει με δύναμη στο πρόσωπο!

Το αποτέλεσμα ήταν ο Καρσελά να σωριαστεί σαν άδειο σακί στο έδαφος έχοντας πολλαπλά κατάγματατα στο πρόσωπο και σπασμένα δόντια, με τους παίκτες των δύο ομάδων που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο χορτάρι αλλά και τους θεατές να φοβούνται τα χειρότερα και να κάνουν αμέσως νοήματα για να μπει γιατρός στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς "για δύο χιλιοστά δεν τον σκότωσε το κτύπημα του Μαβινγκά" ενώ μετά το φινάλε του αγώνα η Νατζάτ Καρσελά ευχαριστούσε τον Θεό που είχε κρατήσει το αγόρι της στη ζωή και μονολογούσε: "Συναντήθηκε με τον ίδιο τον θάνατο..."

"Ηρέμησα μόνο στο νοσοκομείο, αλλά μέχρι να βγει από εκεί δεν κοιμήθηκα ούτε λεπτό", συμπλήρωνε η Μαροκινή μητέρα , που μαζί με τον Ισπανό άντρα της και πατέρα του άσου έπαθαν σοκ παρακολουθώντας την σκηνή απευθείας στην τηλεόραση.

Όσο για τον Καρσελά; Είχε σπάσει το σαγόνι του, το ζυγωματικό, τον ουρανίσκο και έπρεπε να περιμένει μέρες να υποχωρήσει το πρήξιμο πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου ενώ για μήνες ολόκληρους δεν μπορούσε να φάει...

"Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Όταν είδα το βιντεο συνειδητοποίησα πόσο τυχερός ήμουν. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να είχα πεθάνει ή να έχει πειραχτεί ο εγκέφαλος.

Αυτά τα γεγονότα όμως, άλλαξαν τη ζωή μου", δήλωσε ο νυν υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, με εκείνον τον τραυματισμό να τον αφήνει εκτός του τελικού Κυπέλλου αλλά την ομάδα του να του "χαρίζει" το τρόπαιο νικώντας 2-0 την Βέστερλο.

Και με τον ίδιο να έχει στο φινάλε εκείνης της σεζόν να θυμάται πέρα από τον σοκαριστικό τραυματισμό ήταν και κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του με 14 γκολ σε 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΣΕΛΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK