Ούτε γκολ ο Ολυμπιακός στο 2ο γύρο με τις ομάδες της πεντάδας!

Η αγωνιστική καθίζηση του Ολυμπιακού αποτυπώνεται ανάγλυφα στα αποτελέσματά του στο 2ο γύρο κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Διαβάστε αναλυτικά.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Kατά τον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα ή δύσκολα και τις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται αυτήν την ώρα κάτω από τον ίδιο στη βαθμολογία. Τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Στο δεύτερο γύρο όμως συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν απ' όλους χωρίς μάλιστα σ' αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις να πετύχουν έστω ένα γκολ! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Την 21η αγωνιστική ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ χωρίς να δείξει πολλά σημεία αντίδρασης.

Την 22η αγωνιστική ήρθε η εντός έδρας γκέλα από τον Πανιώνιο (0-1) ο οποίος σκόραρε στο πρώτο λεπτό και κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος.

Την 23η αγωνιστική οι Πειραιώτες παραδόθηκαν στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-0) κάνοντας πάντως καλό πρώτο ημίχρονο.

Την Κυριακή δε, για την 25η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός "έπεσε" και στο "αιώνιο" ντέρμπι χάνοντας με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (και κάνοντας μόλις μία τελική προσπάθεια).

News 24/7

24MEDIA NETWORK