Ούτε ο Γκαρθία δεν ξέρει για Φιγκέιρας!

Οι Πορτογάλοι θεωρούν τελειωμένη τη μετακίνηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας από τον Ολυμπιακό στην Μπράγκα όμως ο Όσκαρ Γκαρθία δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη. Διαβάστε τι δήλωσε.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν υπάρχει ένας παίκτης για τον οποίο από την ανατολή της χειμερινής μεταγραφική περιόδου να γράφεται κατά κόρον πως θα "κουνήσει μαντήλι" στον Ολυμπιακό αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Όπως γράφουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του, τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μπράγκα για τη μετακίνηση του Πορτογάλου στη δεύτερη μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι, ωστόσο το εντυπωσιακό είναι πως την ώρα που γράφονται όλα αυτά, ο παίκτης "γράφει" συνεχώς χιλιόμετρα για τον Ολυμπιακό.

Ναι μεν αποκτήθηκε παίκτης για συμπληρώνει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα Τρίπολης, όμως όλα αυτό το διάστημα που ο Νορβηγός είναι στα πιτ λόγω τραυματισμού, ο Όσκαρ Γκαρθία έχει επιτρέψει στον Φιγκέιρας να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φιγκέιρας είναι ο εκλεκτός του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού για να καλύπτει το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά τον τραυματισμό του Ελαμπντελαουί ενώ με τις τελευταίες του δηλώσεις όχι μόνο δεν ξεκαθάρισε την περίπτωσή του αλλά μάλλον μπέρδεψε περισσότερο τα πράγματα.

Και αυτό γιατί ερωτηθείς για το μέλλον του παίκτη, άφησε να εννοηθεί ότι ο Φιγκέιρας είναι εκείνος που θα πάρει την απόφαση για το που θα αγωνιστεί μέχρι το φινάλε της σεζόν, διαψεύδοντας εμμέσως τα σενάρια που θέλουν την απόφασή παραχώρησής του να είναι ειλημμένη εδώ και καιρό.

"Για τον Ντιόγκο αυτό που έχω να πω είναι ότι εξαρτάται από αυτόν. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν στα τελευταία παιχνίδια, αλλά εξαρτάται και από το τι θέλει ένας παίκτης", δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός, που όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι θα ξεκινήσει βασικό τον Φιγκέιρας και στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Τώρα, αν αυτό το ματς είναι το τελευταίο στην καριέρα του με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, θα το ξέρουμε σίγουρα σε λίγα 24ωρα όπου εκπνέει και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK