Εμφανίστηκε στο Ρέντη ο εξαφανισμένος Μανιάτης

Η καλή πρόταση που περίμενε από το εξωτερικό και δεν ήρθε, η εξαφάνισή του για 10 ημέρες από το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη και η επιστροφή την Τρίτη! Ο Αλέξης Βιρβίλης γράφει για τη σχέση Ολυμπιακού-Μανιάτη και το μέλλον του αρχηγού από εδώ και στο εξής.

Εμφανίστηκε στο Ρέντη ο εξαφανισμένος Μανιάτης

Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά ε; Ο Γιάννης Μανιάτης που ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, που ήταν ο άνθρωπος που πλακωνόταν με τη... μισή Τούμπα (όχι μόνο με τον Κατσουράνη) πριν από δύο χρόνια, ο άνθρωπος που άκουγε το όνομά του από την εξέδρα των οργανωμένων συχνότατα και αυτός που υποστήριζε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι, να είναι... εξαφανισμένος.

Υπήρχε εξ αρχής μία πληροφορία ότι όταν ο Μανιάτης επέστρεψε από την Εθνική ομάδα, πήγαινε άλλες ώρες για προπόνηση στο Ρέντη από την υπόλοιπη ομάδα.

Έκανε μόνος του προπόνηση

Ήρθε όμως το απόγευμα της Τρίτης (20/9) για να δώσει μία άλλη πτυχή της συγκεκριμένης ιστορίας. Ο αρχηγός εδώ και δύο εβδομάδες ήταν εξαφανισμένος από το Ρέντη. Έκανε μόνος του προπόνηση έξω από το ερυθρόλευκο “στρατηγείο”!

Για να μην ξεχνιόμαστε, μιλάμε για τον Μανιάτη! Τον αρχηγό του Ολυμπιακού τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όχι για κάποιους πιτσιρικάδες που όταν ο Βαλβέρδε τους είχε ζητήσει να βρουν ομάδα το καλοκαίρι του 2010, είχαν καθίσει πάνω στα συμβόλαιά τους και έκαναν προπόνηση στις... έξι και επτά το πρωί.

ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωράει μεγάλη συζήτηση η ιστορία του Μανιάτη και του Ολυμπιακού. Για ένα πράγμα όμως να είστε σίγουροι: Ο σύλλογος τον σεβάστηκε. Του πρόσφερε ένα σούπερ συμβόλαιο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Κύπελλο με την ΑΕΚ, τον τίμησε δίνοντάς του το περιβραχιόνιο, αλλά όπως σε όλες τις σχέσεις, έτσι και σε αυτή, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.

Ακόμα και τώρα που ήταν “τελειωμένος” από την ομάδα, ο Ολυμπιακός δεν είπε το παραμικρό άσχημαγια τον Μανιάτη. Τον σεβάστηκε ξανά, ζητούσε ακόμα και από τους ρεπόρτερ και τον κόσμο να τον σεβαστούν και όλα αυτάπεριμένοντας καρτερικά ότι θα έβρισκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Αμ δε...

Η Μονπελιέ έκανε την πρότασή της, όμως, ο 30χρονος διεθνής μεσοαμυντικός δεν τα βρήκε στα λεφτά μαζί της. Περίμενε πρόταση από την Ισπανία, αλλά τίποτα. Οι... κακές γλώσσες στο Ρέντη λένε ότι δεν το κυνήγησε και τόσο για να βρει ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι τέτοιο συμβόλαιο (περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ) είναι εξαιρετικά δύσκολο να του το προσφέρει οποιαδήποτε ομάδα στο εξωτερικό. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για 30 χρονών ποδοσφαιριστή.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πλέον θα προπονείται στο Ρέντη, αλλά εννοείται σε διαφορετικές ώρες από την προπόνηση της ομάδας. Δύσκολα φαίνεται να αλλάζει κάτι. Και η αλήθεια είναι ότι ο Μανιάτης εδώ και εννιά μήνες δεν έχει βοηθήσει και πολύ από την πλευρά του για να γυρίσει το... χαρτί. Οπότε στον "πάγο" (τουλάχιστον)μέχρι τον Γενάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο "αεράτος" Πασιένσια, ο Ρομαό και ο ξενερωμένος Φορτούνης
Τα πρώτα γκολ του Πασιένσια

News 24/7

24MEDIA NETWORK