"Παιδιά, ελάτε να υπογράψετε…"

Το τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό περιμένουν οι Ρέτσος, Μανθάτης και Ανδρούτσος για να βάλουν την υπογραφή τους στο νέο πενταετές συμβόλαιο που έχει έτοιμο η ομάδα. Ίσως την Τετάρτη (12/10) τελειώσει το θέμα με τα "αστεράκια" των πρωταθλητών.

Το τυπικό σκέλος έχει απομείνει απ’ ό,τι φαίνεται στην επέκταση των συμβολαίων των Ρέτσου, Μανθάτη και Ανδρούτσου για ακόμα πέντε χρόνια! Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρούσε σε αυτή την κίνηση.

Βλέπετε, ειδικά τον Ρέτσο έχουν αρχίσει και τον περιτριγυρίζουν διάφορες ομάδες που μοιάζουν με… κοράκια! Σαν να περιμένουν δηλαδή την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν» και να τον πάρουν από τον Ολυμπιακό.

Για την ιστορία το συμβόλαιο του Ρέτσου τελείωνε το καλοκαίρι του 2018. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανθάτη, ενώ ο Ανδρούτσος μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο.

Ένα τηλέφωνο απομένει από τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί την Τετάρτη (12/10), έτσι ώστε οι τρεις πιτσιρικάδες να περάσουν από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια που φυσικά θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και υψηλότερες απολαβές.

Η απόφαση των πρωταθλητών Ελλάδας να προχωρήσει σε επέκταση συμβολαίων των πιτσιρικάδων είχε να κάνει και με το γεγονός ότι ήθελε να τους επιβραβεύσει και να τους δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τους στηρίζει.

Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως, ειδικά στην περίπτωση του Ρέτσου ο Ολυμπιακός έσπευσε να στείλει και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, είτε στην Ιταλία (Γιουβέντους, Φιορεντίνα), είτε στην Ολλανδία (Αϊντχόφεν), είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα είχε απλώσει τα δίχτυα της για τον 18χρονο αμυντικό, ότι αν θέλει όντως να τον αποκτήσει, θα πρέπει να φτύσει... αίμα!

Βλέπετε, κάποιοι "μνηστήρες" εκτιμούσαν ότι θα ήταν εύκολη περίπτωση η απόκτηση του Ρέτσου. Αμ δε...

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα