Παίκτης της χρονιάς στη Νορβηγία ο Ελαμπντελαουί

Ως καλύτερος ποδοσφαιριστής στη Νορβηγία για το 2015 ψηφίστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πέτυχε μία σπουδαία διάκριση, κατακτώντας τον τίτλο του "Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς" στην πατρίδα του, τη Νορβηγία! Ο νεαρός μπακ του Ολυμπιακού είδε τη δουλειά που έκανε και κάνει να αποφέρει αυτό το βραβείο. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρόλευκων", δήλωσε υπερήφανος, αλλά και ευγνώμων, για την ώθηση που του έχει δώσει η παρουσία του στο Λιμάνι.

Συγχαρητήρια για το βραβείο το οποίο κέρδισες! Ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτή σου τη διάκριση;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι πολύ περήφανος, είναι σίγουρα μια σπουδαία στιγμή για εμένα! Δείχνει ότι σημειώνεται και εκτιμάται η δουλειά που έκανα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το να κερδίσω το βραβείο για αυτή τη δουλειά είναι κάτι πολύ «μεγάλο» για εμένα!

Πως σε βοηθά η παρουσία σου στον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική Νορβηγίας, να βελτιωθείς ως ποδοσφαιριστής και να φτάσεις σε ένα τέτοιο βραβείο;

Με πολλούς τρόπους! Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα! Ήρθα να παίξω μεγάλα παιχνίδια και να κερδίσω τίτλους. Αυτό έγινε και γίνεται και είναι κάτι που με κάνει να αναπτυχθώ σε καλύτερο ποδοσφαιριστή. Μπορώ να πω ότι σίγουρα αυτό με έχει βοηθήσει στο να κατακτήσω αυτό το βραβείο.

Κλείνοντας, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι ονειρεύονται τέτοια βραβεία;

Όλα είναι πιθανά! Δουλέψτε σκληρά, πάντα να πιστεύετε στον εαυτό σας. Θυμάμαι ως παιδί να ονειρεύομαι τέτοιες διακρίσεις, έβλεπα τους μεγάλους παίκτες και έλεγα «αυτό είναι σπουδαίο»! και σήμερα το κατέκτησα εγώ! Όπως είπα, όλα είναι πιθανά. Συνεχίστε, όμως, να δουλεύετε σκληρά!

Να σημειωθεί ότι ο Ελαμπντελαουί βρέθηκε μπροστά από παίκτες όπως ο Μάρτιν Έντεγκααρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Περ Σκιέλμπρεντ της Χέρτα Βερολίνου ή ο Χάβαρντ Νόρντβεϊτ της Γκλάντμπαχ.