Παίρνει Ντουρμάζ, δίνει Σάμαρη

Επιστροφή Θρύλου και… έτοιμος για λιμάνι ο "υδραυλικός" Ντουρμάζ. Αυτός ήταν η "χάρη" που ζήτησε ο Μίτσελ από τον Μαρινάκη. Ποιος θα την "πληρώσει" και πάει δανεικός. Τελειωμένη η μεταγραφή Σάμαρη στη Μπένφίκα, επανέρχεται στο προσκήνιο ο Ντιόπ της Λεβάντε. Συνεχίζεται το παζάρι για Μανωλά. Όλο και πιο κοντά ο Πουλίδο.

Παίρνει Ντουρμάζ, δίνει Σάμαρη

Φαίνεται πως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες αποτελεί κάτι σαν… έθιμο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκτοξεύει το θερμόμετρο στα ύψη. Με το πού μπήκαμε, λοιπόν, στο τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου η διοίκηση του Ολυμπιακού πατάει γκάζι για να κλείσει τα «ανοικτά μέτωπα» και όπως πάντα δεν λείπουν οι μεγάλες εκπλήξεις!

Κατ’ αρχάς, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν δυναμικά στην υπόθεση του Τζίμι Ντουρμάζ κι εκτός απροόπτου θα τον κάνουν δικό τους μέσα στις επόμενες ώρες. Ο 25χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός με το «γλυκό» αριστερό πόδι και την ντρίμπλα-ξυράφι ετοιμάζει βαλίτσες για τον Πειραιά. Αυτή τη φορά, μάλιστα, τίποτα δεν φαίνεται ικανό να χαλάσει τη συμφωνία, σε αντίθεση με ότι έγινε πριν από ένα περίπου μήνα. Τότε που όλα ήταν έτοιμα, αλλά ξαφνικά ο μάνατζερ του διεθνούς άσου τα έφερε όλα τούμπα.

Είναι η «χάρη» που ζήτησε ο Μίτσελ

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Ντουρμάζ είναι η «χάρη» που ζήτησε ο Μίτσελ από τον πρόεδρο της ΠΑΕ πριν από μερικές ημέρες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να την δώσει σάρκα και οστά. Τον θέλει πολύ τον Σουηδό ο Ισπανός τεχνικός, καθώς ξέρει πως μπορεί να… ανακατέψει μόνος του την αντίπαλη άμυνα. Με τον Αφελάι στο απέναντι άκρο είναι βέβαιο πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μοιράσουν πολλές… σακούλες στην επίθεση.

Βέβαια, για τον ιπτάμενο Ολλανδό υπάρχει σκέψη να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες, μέχρις ότου τουλάχιστον πιάσει λιμάνι και ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος είναι κάθε μέρα και πιο κοντά στην ελευθερία από τα δεσμά της Τίγκρες.

Τελειωμένο του Σάμαρη

Από ‘κει και πέρα, εδώ και δύο μέρες καλά ενημερωμένες πηγές επιμένουν ότι η μετακίνηση του Σάμαρη είναι πιο «τελειωμένη» από εκείνη του Μανωλά και δεν έχουν άδικο. Ο διεθνής χαφ ετοιμάζεται να ανοίξει φτερά και να ενταχθεί στο ρόστερ των «αετών» της Λισσαβόνας, ακολουθώντας τη διαδρομή που έκανε πέρυσι ο προκάτοχός του στην ενδεκάδα Λιούμπομιρ Φέισα. Η συμφωνία θα κλείσει με ένα ποσό γύρω στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τους πιθανούς αντικαταστάτες, ήδη ακούστηκε ξανά το όνομα του Παπακουλί Ντιόπ της Λεβάντε, τον οποίο είχε εξετάσει σοβαρά ο Ολυμπιακός και πριν την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο 28χρονος Σενεγαλέζος box to box μέσος με το γαλλικό διαβατήριο είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο άμεσα, ωστόσο, στη λίστα για «κόφτη» υπάρχουν και άλλα δύο ονόματα. Λέγεται ότι το ένα από αυτά μπορεί να αφορά και το νεαρό ομογενή Θάνο Πέτσο (23), ο οποίος από πέρυσι αγωνίζεται στην Αυστρία με τη φανέλα της Ραπίντ Βιέννης.

Αυξάνονται οι μνηστήρες για Μανωλά

Για τον Κώστα Μανωλά οι μνηστήρες αυξάνονται κάθε μέρα που περνάει και πλέον δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο να καταλήξει κάπου αλλού σε σχέση με τις ομάδες που τον πλησίασαν τελευταία. Η Ρόμα περιμένει στη… γωνία, η Άρσεναλ βρίσκεται πάντα στο παιχνίδι, ενώ τελευταία ακούγονται έντονα και τα ονόματα της Μάντσεστερ, αλλά και της Μπάγερν Μονάχου! Ο διεθνής στόπερ θα μετακινηθεί όπως όλα δείχνουν, αλλά η δική του ιστορία μπορεί να τραβήξει κι ως το τέλος του μήνα ανάλογα με το ποιος θα καλύψει τις απαιτήσεις της ΠΑΕ…

Υπέρβαση...

Τέλος, η απόκτηση Ντουρμάζ προκαλεί υπέρβαση στα άκρα της επίθεσης, οπότε πλην του Κολοβού που θα πάει δανεικός δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει κι ένας ακόμη. Αυτός μπορεί να είναι ο Αρμένιος Γκαζαριάν, ο οποίος καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ. Κι επειδή στου Ρέντη δεν έχουν ξεχάσει τον Ολαϊτάν, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά ολικής επαναφοράς, δεν αποκλείεται να στείλει τον Γκαζαριάν κάπου αλλού τουλάχιστον έως τον Γενάρη, παρά τις καλές εντυπώσεις που έχει αφήσει ως τώρα…

News 24/7

24MEDIA NETWORK