"Παιχνίδι" με Καραμάνο και πριν τον Πέδρο Μάρτινς

Τι ισχύει με το ενδιαφέρον της Γκιμαράες για τον Τάσο Καραμάνο, ποια ακόμα ομάδα από την Πορτογαλία τον εξετάζει και που δεν... κολλάει ο Πέδρο Μάρτινς με το πλάνο του Ολυμπιακού.

"Παιχνίδι" με Καραμάνο και πριν τον Πέδρο Μάρτινς
karamanos

Νωρίτερα μέσα στη μέρα διαβάσατε για το δημοσίευμα της "A Bola" που βάζει στο κάδρο και τον Τάσο Καραμάνο, με σκοπό να πεισθεί η Γκιμαράες και να αφήσει τον Πέδρο Μάρτινς να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα επιβεβαιώνεται και από τις δικές μας πηγές με μία όμως διαφορά. Το ενδιαφέρον των Πορτογάλων δεν είναι... τωρινό, αλλά εξετάζουν την περίπτωση του Καραμάνου εδώ και μήνες. Μάλιστα πέραν της Γκιμαράες και η Μπράγκα βλέπει τον Έλληνα στράικερ, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις στη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.

Το κακό με τις δυο συγκεκριμένες ομάδες είναι πως δεν διαθέτουν τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός ( τουλάχιστον 1.000.000€). Γενικότερα στην Πορτογαλία αν εξαιρέσουμε τους "μεγάλους" δύσκολα κάποιος άλλος δίνει μεγάλα ποσά για μεταγραφές, με εξαίρεση λίγες περιπτώσεις και κάποια μεγάλα (και νεαρά) ταλέντα.

Έτσι φτάσαμε στην αντιπρόταση του Ολυμπιακού, που ουσιαστικά προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Τάσο Καραμάνο ( μένει ελεύθερος το 2019), με σκοπό να μείνει ελεύθερος ο Πέδρο Μάρτινς.

Για τον Πορτογάλο τεχνικό, πάντως, μάθαμε από την Πορτογαλία πως δεν συνηθίζει να δουλεύει τόσο με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά προτιμά πιο έμπειρους και... ψημένους, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε ενδεχόμενη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK