Ο Σουηδός στόπερ επικοινώνησε με τους ανθρώπους των πρωταθλητών και αξίωσε να απαντήσει στην πρότασή τους τη Δευτέρα.
Είναι η δεύτερη φορά που ο Μέλμπεργκ ζητά παράταση για να δώσει την τελική απάντησή του κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης κάτι περιμένει.
Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο στόχαστρο της Εβερτον αλλά και συλλόγων από τη Ρωσία και την Τουρκία.Στον Ολυμπιακό πάντως αρχίζουν να...εκνευρίζονται με τις εξελίξεις και τις συνεχόμενες καθυστερήσεις.
Από Τετάρτη για Ιμπαγάσα και Κούπερ
Σε επικοινωνία που είχε με τον ατζέντη του Αριέλ Ιμπαγάσα και του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έμαθαν ότι οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για την προσεχή Τετάρτη.
Ο Ιμπαγάσα παραμένει στην Ελλάδα (έχουν υποχρεώσεις στο σχολείο τα παιδιά του) και αναμένει τα νέα. Ο Κούπερ από την πλευρά του μεταβαίνει την Παρασκευή στο Μπουένος Αϊρες και η Ορντουσπορ έχει απαιτήσει μία απάντηση από τον Αργεντίνο πριν μπει στο αεροπλάνο.
Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει δυσκολίες στο θέμα του προπονητή και έχει αρχίσει να χτυπά και άλλες πόρτες. Επίκειται νέα επικοινωνία με τον Ντομίνγκος Πασιένσια του οποίου το όνομα επανέρχεται στο προσκήνιο και όπως όλα δείχνουν η πρόσληψη του διαδόχου του Βαλβέρδε να καθυστερούν.
Την ίδια ώρα από τον Ολυμπιακό υποστηρίζεται ότι Κούπερ και Σόλιντ έχουν τον πρώτο λόγο ενώ επαφές υπάρχουν με τους δύο Μαρτίνεθ (της Λεβάντε και της Γουίγκαν) και με τον Ολντρα.