Παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο Λόρια

Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό θα μείνει ο τερματοφύλακας Γκιόργκι Λόρια εντός των επομένων ωρών.

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο Λόρια

Χωρίς να αγωνιστεί ούτε λεπτό, ο Γκιόργκι Λόρια θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό λίγους μήνες μετά από τη μεταγραφή του στο λιμάνι.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας είχε αποκτηθεί την αρχή της μεταγραφικής περιόδου μετά από τη θητεία του στον ΟΦΗ, ωστόσο δεν βρήκε θέση στην τριπλέτα των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ρομπέρτο, Στέφανος Καπίνο και Ανδρέας Γιαννιώτας έχουν "κλειδώσει" για τον Μάρκο Σίλβα κάτω από την εστία, με συνέπεια ο Λόρια να αναζητεί εδώ και καιρό τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο 29χρονος διεθνής έχει ακόμα 5 ημέρες στη διάθεσή του να βρει ομάδα, αφού ορισμένες υποθέσεις δεν προχώρησαν, με συνέπεια να μην έχει αποχωρήσει ακόμα από τον Πειραιά.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ