Παρελθόν ο Ισά από τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Πιερ Ισά, ευχαριστώντας τον για τη σημαντική συνεισφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου.

O Πιερ Ισά αποτελεί παρελθόν από τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή του Ολυμπιακού. Μία αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς το κλίμα το τελευταίο διάστημα είχε βαρύνει αρκετά για τον 45χρονο παλαίμαχο άσο, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να του χρεώνει αρκετές αστοχίες στο μεταγραφικό αλλά και αγωνιστικό σχεδιασμό.

Αποκορύφωμα οι διοικητικές αλλαγές του τελευταίου διαστήματος, με τον Ισά να μην αποκτά κάποιο ξεκάθαρο θεσμικό ρόλο στην επόμενη ημέρα των "ερυθρόλευκων". Γι' αυτό το λόγο αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών ύστερα από δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον κ. Πιέρ Ισά. Ο κ. Ισά είχε τα τελευταία δύο χρόνια σημαντική συνεισφορά στις αγωνιστικές επιτυχίες και στη πρόοδο του συλλόγου. Ο κ. Ισά θα αποτελεί έναν πολύτιμο φίλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα.

Ο κ. Ισά δήλωσε σχετικά:

"Έπειτα από δύο γεμάτα χρόνια ως Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύλλογος και εγώ φθάσαμε σε μία κοινή απόφαση να παραιτηθώ από την θέση αυτή. Πιστεύω ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να σχεδιάζει επάνω σε όλα τα πράγματα που χτίσαμε μαζί, με σκληρή δουλειά, τα προηγούμενα χρόνια και να έχει μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει κάθε χρόνο, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά και γίνεται όλο και πιο θελκτικός για ποδοσφαιριστές, στελέχη και χορηγούς, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως και πάνω από όλους τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη για τη συνεχή του εμπιστοσύνη σε εμένα αλλά και το σπουδαίο όραμά του για τον Σύλλογο. Τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του επιτελείου στο Ρέντη για τη σκληρή δουλειά τους και ισχυρή αφοσίωση κατά το διάστημα που εργαστήκαμε μαζί. Τον Κριστιάν Καρεμπέ για ΟΛΑ όσα πετύχαμε μαζί. Και φυσικά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αφοσίωση και το πάθος τους για την ομάδα. Είναι όλες αυτές οι αξίες που κάνουν αυτό τον Σύλλογο, Θρύλο. Ήταν πραγματική τιμή για εμένα να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και εύχομαι στον Ολυμπιακό σπουδαία επιτεύγματα στο μέλλον"!