Πάρντο: "Κλαμπ με νοοτροπία νικητή ο Ολυμπιακός"

Ο Πάρντο χαρακτήρισε "οικογένεια" τον Ολυμπιακό μιλώντας στον Sport 24 Radio 103,3, ενώ πρόσθεσε ότι πρόκειται για "κλαμπ νικητή".

Πάρντο: "Κλαμπ με νοοτροπία νικητή ο Ολυμπιακός"
Πάρντο-Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο MVP της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Φελίπε Πάρντο, "άνοιξε" την καρδιά του στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Οι δηλώσεις του Πάρντο

Για το πως είναι να βλέπεις ένα ματς Champions League από τον πάγκο και ξαφνικά να γίνεσαι ο μεγάλος ήρωας

"Ήταν εκπληκτικό αν και δύσκολο παιχνίδι στην αρχή. Κατάφερα να σημειώσω δύο γκολ, το ένα εξ” αυτών πολύ όμορφο. Στην τελική μένει ότι η ομάδα κέρδισε και είναι σημαντικό αυτό".

Για τα μηνύματα του κόσμου που ήρθαν για εκείνον στον "Sport24 Radio 103,3"

"Να ευχαριστήσω για τα μηνύματα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και όσους βρέθηκαν στο γήπεδο με την φωνή τους, αλλά και για την υποδοχή από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα".

Για το ποιο γκολ ήταν πιο δύσκολο, το πρώτο ή το δεύτερο

"Το πρώτο ήταν πολύ όμορφο. Έπρεπε να στοπάρω, να γυρίσω. Είναι κάτι που το προσπαθώ στις προπονήσεις. Είναι η ομορφιά του γκολ".

Για την ικανότητα που έχει στο τελείωμα των φάσεων

"Δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις και από τη στιγμή που μπαίνω στο γήπεδο δίνω τα πάντα. Δεν με νοιάζει αν είμαι αλλαγή. Στηρίζομαι στην καθημερινή δουλειά και τις προπονήσεις που γίνονται στον Ολυμπιακό".

Για το ότι έγινε ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που γύρισε "μόνος" του παιχνίδι

"Καταρχήν είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που είμαι στο ίδιο κάδρο με τους Μέσι, Κρουζ και Τόμασον. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα τα κατάφερνα. Αν δεν ήμασταν οικογένεια στον Ολυμπιακό δεν θα γινόταν αυτό. Το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν μας πήρε από κάτω μετά το χαμένο πέναλτι. Φυσιολογικά σε παίρνει από κάτω, όπως σε κάθε ομάδα, αλλά όχι με τον Ολυμπιακό. Δημιουργήσαμε φάσεις στην συνέχεια. Είναι η ενότητα και το οικογενειακό κλίμα στο Ολυμπιακό που βοήθησε στο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να μείνουμε κοντά".

Για την εικόνα της "οικογένειας" που δείχνει ο Ολυμπιακός όπως είπε και αν θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα τους

"Από τα αποδυτήρια μέχρι το γήπεδο και έξω από αυτά είμαστε απόλυτα μία οικογένεια. Είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Ο ένας δίνει τα πάντα για τον άλλο, θυσιάζεται για τον άλλο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και έτσι μπορούμε να κάνουμε πολλά".

Για το πόσο έχει συμβάλει σε αυτό ο Μάρκο Σίλβα στο να γίνει ο Ολυμπιακός "οικογένεια"

"Δεν είναι μόνο ο Μάρκο Σίλβα. Είναι η διοίκηση και όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Όλοι έχουν συμβάλει για να υπάρχει αυτό το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Φυσικά και οι οπαδοί που σε κάθε ματς είναι απίστευτοι".

Για το αν έχει φυλάξει γκολ για το Μόναχο μετά τα γκολ με την Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ

"Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν θα αποσπαστούμε από την δουλειά μας. Είναι μία ομάδα υποψήφια να κατακτήσει το Champions League. Θα πάμε να διασκεδάσουμε, αλλά θα μείνουμε σοβαροί".

Για το ποιος είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι στον Ολυμπιακό

"Δεν θα ξεχωρίσω κάποιον. Όλοι έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και την δική του αίσθηση του χιούμορ. Είμαστε ενωμένοι. Το σημαντικό είναι ότι ξέρουμε πότε θα γελάσουμε και πότε θα μείνουμε σοβαροί".

Για το ποιος δίνει τις καλύτερες ασίστ για να σκοράρει

"Δεν θα ξεχωρίσω κάποιον πάλι. Είναι ομαδική δουλειά. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να σκοράρω θα το κάνω. Αν είναι να δώσω γκολ σε κάποιον συμπαίκτη μου θα το κάνω.

Για το αν αισθάνεται πως έχει επιλέξει να αγωνίζεται σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα

"Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα. Ήξερα ότι είναι ένα μεγάλο και φιλόδοξο ευρωπαϊκό κλαμπ. Ένα κλαμπ που είναι νικητές. Ακόμα και τώρα δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο!"

Η περιγραφή των γκολ από τον Sport 24 Radio 103,3

Η αρθρογραφία της νίκης

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ο Σίλβα διόρθωσε το λάθος κι έφερε τα... Πάρντο-κάτω

Διονύσης Βερβελές: Θεέ μου, τι θρυλική βραδιά κι αυτή...

Τσάρλυ: Ο Σίλβα διόρθωσε το λάθος κι έφερε τα... Πάρντο-κάτω

Καίσαρης: Οι πρωταγωνιστές της νίκης

News 24/7

24MEDIA NETWORK