Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, οι Γιαννιώτας, Τζανδάρης, Γούτας, Καπίνο, Σεμπά, Ντα Κόστα, Πουλίδο, Πάρντο, Φινμπόγκασον, Ιντέγε, Ερνάνι και Καμπιάσο μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου, στην “Transfers Media Day” που διοργάνωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν.

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού

Τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα, Γιάννη Γιαννιώτα, Φάνη Τζανδάρη, Δημήτρη Γούτα, Στέφανο Καπίνο, Σεμπά, Μανουέλ Ντα Κόστα, Άλαν Πουλίδο, Πάρντο, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Μπράουν Ιντέγε, Ερνάνι και Εστεμπάν Καμπιάσο παρουσίασε και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10/9) στο εστιατόριο V' ammos του γηπέδου "Καραϊσκάκη".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν τα νέα αστέρια των "ερυθρολεύκων".

Καμπιάσο: "Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα"

"Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει μια ανυπομονησία, όπως και εσείς οι δημοσιογράφοι. Αυτό που σκέφτομαι τώρα, όμως, είναι ο Πλατανιάς και όχι η Μπάγερν Μονάχου.

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πριν το Champions League υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ένας παίκτης δεν είναι ποτέ 100% έτοιμος. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Κάθε μέρα που περνάει γνωρίζω καλύτερα την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι 100% συγκεντρωμένος".

Ιντέγε: "Γιατί όχι και τελικό Champions League"

Αισιόδοξος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του παρουσιάστηκε ο Νιγηριανός επιθετκός, Μπράουν Ιντέγε, δηλώνοντας: "Προσωπικός μου στόχος δεν είναι άλλος από το να κερδίζω. Να κερδίζω παιχνίδια και φυσικά μαζί μου να κερδίζει η ομάδα.

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Είναι γεγονός ότι αν μία ομάδα προχωράει στη διοργάνωση, συνεχίζοντας να κάνει νίκες, μπορεί να φτάσει – γιατί όχι – ακόμη μέχρι τον τελικό. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταβάνι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια στο Champions League, να πάρουμε νίκες και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Καπίνο: "Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

"Στόχος είναι σίγουρα να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό, που είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ανταγωνισμός, μπροστά μου είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας που έχει δείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια.

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Στόχος μου είναι να καταφέρω να δουλέψω με τον Αλέκο Ράντο, ο οποίος με βοηθάει, όπως και τα άλλα παιδιά σε καθημερινή βάση στην προπόνηση, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι έτοιμος να την αρπάξω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν".

Φινμπόγκασον: "Στόχος μου να είμαι συνέχεια βασικός"

"Θέλω να κάνουμε μια καλή σεζόν, πιστεύω ότι θα ζήσω πολύ όμορφες στιγμές εδώ, είναι ωραία η ατμόσφαιρα.

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ανταγωνισμό, έχουν πολλούς παίκτες που διεκδικούν μία θέση, είναι καλό, όποιος είναι καλός και δουλεύει θα κερδίσει αυτή τη θέση, στόχος του καθενός είναι να κερδίσει θέση βασικού. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Εάν κάνουμε καλό παιχνίδι, έχουμε αρκετές πιθανότητες, αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά."

Πουλίδο: "Έφτασα στην ομάδα που επιθυμούσα"

"Μετά από μία μεγάλη διαδρομή έφτασα στην ομάδα που επιθυμούσα, είμαι έτοιμος για το καινούριο στάδιο της καριέρας μου, να δώσω τα πάντα.

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη λίστα για του Champions League. Προσπαθώ να ανακτήσω το ποδοσφαιρικό επίπεδο που είχα, αυτό που με καθιέρωσε στην εθνική ομάδα. Είναι ένα προσωπικό όνειρο. ένας στόχος, το Champions League . Είναι καλό ότι υπάρχει ανταγωνισμός, σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο."

Πάρντο: "Όνειρο το Champions League"

"Γνωρίζω τις ευθύνες που έχω, και επιθυμώ να κάνω αυτό που θέλω καλά, να παίζω καλό ποδόσφαιρο.

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το Champions League είναι ένα όνειρο, για μένα. Από τη μέρα μου ήρθα μου έχουν φερθεί όλοι με τον καλύτερο τρόπο - διοίκηση, συμπαίκτες, οπαδοί - έχω μεγάλες φιλοδοξίες να αφήσω τον καλύτερο μου εαυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα, και να εκπληρώσω το όνειρο που είχα από μικρό παιδί, να παίξω στο Champions League."

Τζανδάρης: "Μεγάλο βήμα ο Ολυμπιακός"

" Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα είδα μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την παλιά μου ομάδα. Σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και θέλει σκληρή δουλειά, υπομονή. Όταν δοθεί η ευκαιρία σε εμάς τους νέους παίκτες θα πρέπει να την αρπάξουμε από τα… μαλλιά", τόνισε αρχικά ο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ και νυν του Ολυμπιακού, Φάνης Τζανδάρης.

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Όσον αφορά τους στόχους του, δήλωσε: "Οι δικές μου οι φιλοδοξίες είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια μπορούμε και αυτός είναι ο στόχος της κάθε ομάδας και κυρίως του Ολυμπιακού. Κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δυνατός. Όσον αφορά στον Champions League είναι μια δύσκολη κλήρωση, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Θα παλέψουμε με κάθε ομάδα και στο τέλος πιστεύω να βγει κάτι καλό".

Γιαννιώτας: "Δεν θα περάσει καλά η Μπάγερν στο Καραϊσκάκη"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε για τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεται: "Σίγουρα αυτό αποτελεί μία πρόκληση. Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες προσπαθείς στην προπόνηση να δείξεις κάτι καλύτερο και γίνεσαι καλύτερος και εσύ. Αυτό μόνο καλό θα μας κάνει και νομίζω ότι μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε να πάρουμε από τον μεταξύ μας ανταγωνισμό".

Για τους στόχους στη νέα σεζόν: "Οι δικές μου προσδοκίες και της ομάδας είναι μεγάλες, από τη στιγμή που είμαστε στον Ολυμπιακό. Οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη".

Η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου: "Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η Μπάγερν. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη και όλοι γνωρίζουμε πως είναι ο Ολυμπιακός στο Champions League, και νομίζω ότι δεν θα περάσει καθόλου καλά στο Καραϊσκάκη".

Γούτας: "Δουλεύω για να καθιερωθώ"

"Αν δεν δουλεύεις δεν μπορείς να καθιερωθείς, εγώ προέρχομαι από τραυματισμό και είναι πιο δύσκολο να καθιερωθώ.

Αλλά γι' αυτό δουλεύουμε, γι αυτό είμαστε επαγγελματίες, για να καθιερωθούμε."

News 24/7

24MEDIA NETWORK