Παρουσιάζει Γκαρθία ο Ολυμπιακός

Η εποχή του Όσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό ξεκινάει επίσημα από την Δευτέρα (8/1), όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του από τον σύλλογο.

Παρουσιάζει Γκαρθία ο Ολυμπιακός

Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. O 44χρονος κόουτς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ θα παρουσιαστεί και επίσημα στους δημοσιογράφους και τον κόσμο της ομάδας με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου να λαμβάνει χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1) στις 14.00 στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Ο Όσκαρ Γκαρθία γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1973 στη Σαμπαντέλ της Βαρκελώνης.

Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ακαδημία τηςBarcelonaκαι μετά από δύο χρόνια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα», όπου και αγωνίστηκε για έξι χρόνια με μεγάλη επιτυχία! Επίσης, στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στιςValencia, Espanyol Albacete και Lleida.

Ως προπονητής έχει κατακτήσειδύο νταμπλΑυστρίας με τηνRed Bull Salzburg (2015/2016, 2016/2017) καιένα πρωτάθλημαΙσραήλ με τηνMaccabi Tel Aviv(2012/2013).

Επίσης, διετέλεσε με επιτυχία τεχνικός τηςBrightonκαι τηςWatford στην Αγγλία, τηςSaint-Étienneστη Γαλλία, αλλά και της ομάδας Νεων τηςBarcelona.

News 24/7

24MEDIA NETWORK