Αποθέωση στο συνέδριο της Θύρας 7 για Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει κανονικά το παρών στο ετήσιο συνέδριο της Θύρας 7, ενώ κατά την άφιξη του στο "Γ. Καραϊσκάκης" γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Αποθέωση στο συνέδριο της Θύρας 7 για Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο ετήσιο συνέδριο της Θύρας 7, το οποίο λαμβάνει χώρα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού κατά την άφιξη του.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών αναμένεται να μιλήσει για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ενώ υπάρχει πιθανότητα να αναφερθεί και στα δικαστικά ζητήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν ο κ. Μαρινάκης έχει αποκαλύψει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οπότε είναι πιθανό να επιφυλάσσει για ακόμα μία φορά εκπλήξεις.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα