Πασιένσια: "Με προσέγγισε ο Ολυμπιακός"

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια, πρώην προπονητής των Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Μπράγκα, αποκάλυψε πως τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που το ενδιαφέρον γίνει επίσημο θα το εξετάσει σοβαρά.

Πασιένσια: "Με προσέγγισε ο Ολυμπιακός"

Ο προπονητής που οδήγησε κατά την περσινή περίοδο τη Μπράγκα μέχρι τον τελικό του Europa League (ηττήθηκε με 1-0 από την Πόρτο) και ο οποίος είχε μέχρι τα μέσα της φετινής σεζόν τα ηνία της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Sportday" και δήλωσε πως από τον Ολυμπιακό έχει γίνει απλά μια προσέγγιση, όχι όμως κάτι προχωρημένο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πασιένσια

Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό; "Ο,τι ξέρω για τον Ολυμπιακό είναι από τον Τύπο..."

Δηλαδή δεν έχετε καμία επαφή με Ολυμπιακό; "Εχει γίνει μία προσέγγιση, αλλά όχι κάτι προχωρημένο. Με ρώτησαν αν είμαι διαθέσιμος."

Και τι είπατε; "Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εξάλλου ο Ολυμπιακούς έχει πολλούς προπονητές στην ατζέντα του και αναζητεί την καλύτερη επιλογή. Και όπως ο Ολυμπιακός ψάχνει τον καλύτερο προπονητή, έτσι κι εγώ ψάχνω την καλύτερη ομάδα. Προς το παρόν δεν έχω κάποια πρόταση από Πορτογαλία, αλλά έχω από Ντουμπάι και Σαουδική Αραβία."

Όταν ήρθε σε επαφή μαζί σας ο Ολυμπιακός, μιλήσατε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα; "Με τον Φερέιρα μιλάμε συχνά γιατί είμαστε φίλοι. Για αυτό το θέμα όμως δεν έχουμε μιλήσει. Σας είπα ότι δεν είναι προχωρημένο."

Αν προχωρήσει, θα σας ενδιέφερε η προοπτική του Ολυμπιακού; "Δεν θα πω κάτι νέο, αν πω ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, με ιστορία, που θα ενδιέφερε κάθε προπονητή. Αν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον, θα το εξετάσω σοβαρά. Αλλά θα πρέπει να δω και το πλάνο του, αν είναι ελκυστικό. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες ομάδες με ελκυστικό..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK