"Πάτησε" Ελλάδα ο Σεμπά

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (18/08) ο Σεμπά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους".

"Πάτησε" Ελλάδα ο Σεμπά
INTIME SPORTS

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (18/08) ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Εστορίλ, Σεμπά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος άσος προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγες μετά τις 14:45 με πτήση μέσω Μονάχου.

Στην αίθουσα αφίξεων τον υποδέχθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, και βάσει προγράμματος θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο " Metropolitan" για τους καθιερωμένους ελέγχους.

Ακολούθως, θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας, ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή από την πορτογαλική ομάδα.

Το βιογραφικό του Σεμπά

Ο Βραζιλιάνος άσος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στις ακαδημίες της Κρουζέιρο. Το 2010 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, όπου αγωνίστηκε συνολικά 10 φορές την τριετία 2010-13. Ενδιάμεσα είχε δοθεί δανεικός στην Νασιονάλ και στην Πόρτο. Στους "Δράκους" αγωνίστηκε κυρίως με τη δεύτερη ομάδα, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ σε 25 εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2013 μεταγράφηκε στην Εστορίλ, αποτελώντας βασικό κι αναπόσπαστο μέλος της βασικής ενδεκάδας. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με την πορτογαλική ομάδα στους ομίλους του Europa League, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον Παναθηναϊκό. Συνολικά, σε 75 αγώνες πέτυχε 12 γκολ, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη

Σταύρος Γεωργακόπουλος: Το τελευταίο… τσουνάμι και η ατυχία του Μανιάτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK