Περέιρα: "Στόχος είναι οι νίκες. Αφήνουμε το θέαμα για άλλη στιγμή"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το 2-0 επί του Αστέρα δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα, σχολιάζοντας παράλληλα την απουσία του κόσμου από το γήπεδο.

Περέιρα: "Στόχος είναι οι νίκες. Αφήνουμε το θέαμα για άλλη στιγμή"

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: " Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. Η ομάδα είναι κουρασμένη μετά από ένα μεγάλο κύκλο παιχνιδιών και οι παίκτες δίνουν την ψυχή τους. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη την ποιότητα γιατί το σημαντικό ήταν να εγγυηθούμε τις νίκες. Γι' αυτό παλεύουμε και οι παίκτες αξίζουν την υποστήριξη των φιλάθλων. Αυτό τους δίνει δύναμη δύναμη. Αφήνουμε το θέαμα για κάποια άλλη στιγμή, στόχος είναι οι νίκες".

Κατά τ' άλλα ο Περέιρα δήλωσε: " Είχαμε τρία σερί δύσκολα παιχνίδια και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πνεύμα αυτοθυσίας των ποδοσφαιριστών. Ήταν πραγματικό δύσκολο γιατί είχαμε μόνο μία ημέρα ξεκούρασης. Έπρεπε να παίξουμε πολύ σοβαρά για να πάρουμε αυτό που θέλαμε και είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά και τη συμπεριφορά όλων. Σε αυτό οφείλονται τα καλά αποτελέσματα.

Ακόμα έχουμε πολλά παιχνίδια δύσκολα και δεν υπάρχει εγγύηση για τον τίτλο. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, συγκεντρωμένοι μέχρι να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εκτός από τα παιχνίδια σκεφτόμαστε και την επόμενη χρονιά, αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είναι πολλά τα παιχνίδια ακόμα και δύσκολα. Μετά το τέλος των υποχρεώσουν θα επιταχύνουμε τη σκέψη μας.

Δεν σκεφτόμαστε φιέστες και εορτασμούς, δεν θέλουμε να μεταδώσουμε κάτι τέτοιο στους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να τους μεταδώσουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, διαφορετικά δεν θα υπάρχει κίνητρο.

Στο παιχνίδι θέλαμε να ξεκινήσουμε δυνατά και επιθετικά. Εξαρτάταται φυσικά και από τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε και κάναμε πράξη όλα όσα κάναμε στις προπονήσεις. Κατά τη γνώμη μου έχουμε κερδίσει δίκαια".

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK