Πήρε 21 ο Χάσι, άφησε έξω τον Ταχτσίδη

Αναμενόμενες οι επιλογές του Μπέσνικ Χάσι για την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ (12/9, 21.45). Κρίθηκε ανέτοιμος ξανά ο Ταχτσίδης που κοντεύει σχεδόν δύο μήνες ανενεργός. Πριν από το ματς με την Ξάνθη, ο κόουτς είχε πει ότι τον πήγε πίσω η κλήση στην Εθνική ομάδα και πως θέλει ακόμη δουλειά...

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΑΛΙΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι πήγε στην κλασική 21άδα του! Δεν είχε καμία αλλαγή ως προς τις επιλογές του στο ματς με την Ξάνθη. Τρεις θα «κόψει» την τελευταία στιγμή και ένας εξ αυτών θα είναι σίγουρα ο -τρίτος κίπερ- Χουτεσιώτης. Οπότε, απομένει να φανεί ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο.

Στα αξιοσημείωτα η απουσία του Ταχτσίδη. Αναμενόμενη βέβαια, μιας και ο διεθνής χαφ κρίθηκε ανέτοιμος και πλάκα-πλάκα συμπληρώνει δύο μήνες χωρίς αγώνα στα πόδια του. Έξω είναι και ο τραυματίας Μποτία, όπως φυσικά και ο Βούκοβιτς που πάει από… Οκτώβρη.

Αναλυτικά τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK