Πιέζει για ανανέωση ο Σαλίνο

Η εταιρία που εκπροσωπεί τον Λεάντρο Σαλίνο, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρει πως επιθυμία του Βραζιλιάνου είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορεί να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Λεάντρο Σαλίνο έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, όντας μεταξύ των διακριθέντων για τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αμυντιικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, κι όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Παρόλα αυτά, επιθυμία του ίδιου είναι να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά. Αυτό γνωστοποίησε η εταιρία που εκπροσωπεί τον 30χρονο άσο μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, στην οποία όμως υπάρχει η υποσημείωση πως ο Σαλίνο δεν μπορεί να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση:

"Ο Λεάντρο είναι χαρούμενος στην Ελλάδα. Άλλωστε η κόρη του γεννήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα. Λατρεύει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και εμπιστεύεται τη διοίκηση της ομάδας. Έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και θέλει πολύ να ανανεώσει. Έχουμε ήδη δεχτεί προτάσεις από Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τον Ολυμπιακό.

Παρότι δεν παίζει βασικός σε όλα τα παιχνίδια, θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν επιθυμεί να φτάσει η σεζόν στο τέλος της για να λυθεί το θέμα".