Πλήγμα με Φουστέρ στον Ολυμπιακό

Άτυχος στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ στην προπόνηση της Τρίτης (30/12) μιας και τραυματίστηκε στο χέρι, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ανέρχεται σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Πλήγμα με Φουστέρ στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Φουστέρ στάθηκε άτυχος στην προπόνηση της Τρίτης (30/12), όταν σε ανύποπτη φάση υπέστη ρογμώδες κάταγμα στην ωλένη του αριστερού του χεριού, το οποίο θα τον αναγκάσει να λείψει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο τραυματισμός αυτός έρχεται στο χειρότερο χρονικό σημείο για τον Φουστέρ και τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να υπολόγιζε αρκετά στον Ισπανό μετά και την ενδεχόμενη αποχώρηση του Αφελάι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

"Το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν στο Ρέντη τις προπονήσεις τους, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, με αντίπαλο τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Μίτσελ δούλεψαν επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ έκαναν και τελειώματα. Στη συνέχεια έκαναν δουλειά επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή και πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ έκλεισαν την προπόνηση με δίτερμα και τακτική.

Άτυχος στάθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος επάνω σε μία φάση υπέστη ρογμώδες κάταγμα στην ωλένη του αριστερού του χεριού, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ανέρχεται σε περίπου τρεις εβδομάδες. Θεραπεία συνέχισε ο Αλμπέρτο Μποτία, όπως και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ενώ επέστρεψαν και εκείνοι που είχαν μία ημέρα άδειας επιπλέον.

Την Τετάρτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν στις 18:00, ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν και την Πέμπτη, 1η Ιανουαρίου 2015".

News 24/7

24MEDIA NETWORK