Ποινική δίωξη σε Μαρινάκη

Συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες ίσως πάρει το επεισοδιακό ΔΣ της Super League τον Φεβρουάριο που στιγματίστηκε από τον διαπληκτισμό Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο.

Ποινική δίωξη σε Μαρινάκη

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών, Γιώργος Λαΐνης, άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για όσα είχαν συμβεί στο επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο της Super League τον Φεβρουάριο του 2015.

Στο ΔΣ είχε δώσει το παρών τόσο ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων", όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Οι δύο άντρες είχαν λεκτικό διαπληκτισμό και μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος κατήγγειλε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε νερό.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, φέρεται να γρονθοκοπήθηκε από άνθρωπο της ασφάλειας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος εισέβαλε στην αίθουσα, όταν άκουσε να ανεβαίνουν οι τόνοι.

Το ΔΣ διεκόπη και όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος των "πρασίνων", θα υπήρχε συνέχεια στα δικαστήρια, με συνέπεια οι Αλαφούζος - Κωνσταντίνου να καταθέσουν μήνυση εις βάρος Μαρινάκη - σωματοφύλακα.

Οι κατηγορίες για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εξύβριση και ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη για τη φραστική επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του προέδρου του Παναθηναϊκού στο επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο του Φεβρουαρίου και την επίθεση που δέχθηκε ο Κωνσταντίνου από άντρα που εισέβαλε στην αίθουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διακοπή λόγω επεισοδίων στο Δ.Σ της Super League

Οι PHOTOS του τραυματισμένου από μπουνιά Βασίλη Κωνσταντίνου

Οι διάλογοι πεζοδρομίου στο ΔΣ της Super League: Χυδαίες εκφράσεις!

Μαρινάκης σε Αλαφούζο: "Είσαι ένα αποτυχημένο, παρανοϊκό ανθρωπάκι"

Αλαφούζος σε Μαρινάκη: "Είσαι χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις"

News 24/7

24MEDIA NETWORK