Ποιον Ελληνα θέλει ο Μίτσελ

Από τη στιγμή που ο Μίτσελ είπε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με Ελληνα παίκτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν. Οι πάντες, πλέον, αναρωτιούνται. Ποιον εννοεί άραγε ο προπονητής των πρωταθλητών;

Ποιον Ελληνα θέλει ο Μίτσελ

Μήπως τον Λουκά Βύντρα; Με την περίπτωσή του είχε ασχοληθεί ο Ολυμπιακός πριν πάει ο παίκτης στη Λεβάντε. Ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού έχει διαμηνύσει πάντως στους Ισπανούς ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει και τα αμυντικά πασπαρτού είναι πάντα χρήσιμα στους προπονητές.

Μήπως τον Γιώργο Σαμαρά; Ο Ολυμπιακός ψάχνει επιθετικό (όχι μ' αυτά τα χαρακτηριστικά πάντως) και ο Σαμαράς έχει όλο το πακέτο. Αξία, εμπειρία, αναγνωρισιμότητα, την ντρίμπλα που πάντα αγαπά το κοινό στο "Καραϊσκάκης". Ο ίδιος πάντα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, αφού το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι.

Μήπως τον Κώστα Φορτούνη; Καθόλου δεν αποκλείεται, ίσα-ίσα. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είναι έξοχος μπαλαδόρος, ταιριάζει στο στιλ του Μίτσελ, ενώ έχει μεταπωλητική αξία και όλο το μέλλον μπροστά του στην Εθνική ομάδα. Αποτελούσε άλλωστε στόχο του Ολυμπιακού όταν αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τότε οι ερυθρόλευκοι είχαν θεωρήσει υπερβολικό το ένα εκατομμύριο ευρώ που ζητούσε η ομάδα της Αρκαδίας.

Μήπως τον Παναγιώτη Ταχτσίδη; Ο νεαρός άσος κάνει καλή καριέρα στην Ιταλία παρά το νεαρό της ηλικίας και έχει προσόντα (τεχνική, καλή πάσα) που εκτιμά ο Μίτσελ, που προτιμά τέτοια στοιχεία στον άξονα απ'το τρέξιμο.

Μήπως τον Κώστα Σταφυλίδη; Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αριστερό μπακ και δεν αποκλείεται να στραφεί στη λύση του Έλληνα της Λεβερκούζεν που δεν παίζει καθόλου στη Γερμανία και το Δεκέμβριο συζητούσε ακόμα και το ενδεχόμενο να πάει κάπου ως δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

Μήπως τον Παναγιώτη Κονέ; Ο Ελληνας μέσος κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην Μπολόνια, έγινε ο ηγέτης της σε πολλά ματς και πετύχει εντυπωσιακά γκολ που έχουν τραβήξει τα φώτα στην Ιταλία. Οπότε γιατί όχι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK