Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού;

Ψηφίστε στο μεγάλο POLL του Contra.gr ποιον θεωρείτε τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Κελεσίδης, Σαργκάνης, Ελευθερόπουλος, Νικοπολίδης ή Ρομπέρτο;

Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού;

Παναγιώτης Κελεσίδης

Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού;

Γεννήθηκε το 1946 στις Σέρρες, ξεκίνησε από τον Πανσερραϊκό και 1972 πήγε στον Ολυμπιακό. Στους "ερυθρόλευκους" έμεινε για επτά σεζόν και αγωνίστηκε σε 174 ματς πρωταθλήματος. Κατέκτησε με την ομάδα του Πειραιά τρία πρωταθλήματα (1973, 1974 και 1975), αλλά και δύο Κύπελλα (1973 και 1975).

Νίκος Σαργκάνης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1983-84 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 2-1
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1983-84 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 2-1 INTIME SPORTS

Το "φάντομ" γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1954 και πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στον Ηλυσιακό. Αρχικά ως αμυντικός, αλλά γρήγορα άλλαξε θέση και μετατοπίστηκε σε αυτή του τερματοφύλακα. Στον Ολυμπιακό έφτασε το 1980 και έμεινε για πέντε χρόνια, στα οποία κατάφερε με τις σπουδαίες εμφανίσεις του να γίνει αναντικατάστατος. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (1981, 1982, 1983) και ένα Κύπελλο Ελλάδος (1981).

Δημήτρης Ελευθερόπουλος

Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού;

Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Την περίοδο 1994-95 προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα, χωρίς να συμμετάσχει σε κάποιον αγώνα. Την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στην Προοδευτική, με την οποία αγωνίστηκε ως βασικός στη Β΄ Εθνική και στη συνέχεια επέστρεψε στον Ολυμπιακό, όπου και έμεινε για για 8 περιόδους, κατακτώντας 7 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο!

Αντώνης Νικοπολίδης

Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού;
INTIME SPORTS

Αν και είχε συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό, όπου και αγωνιζόταν 15 χρόνια, το 2004 λίγο μετά την κατάκτηση του Euro πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο αντίπαλο δέος, τον Ολυμπιακό. Εκεί όχι μόνο ενθουσίασε με τις εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια, αλλά κατάφερε να αγαπηθεί και από τον απαιτητικό κόσμο της ομάδας. Συνολικά στην ομάδα του Πειραιά έμεινε 7 χρόνια μέχρι το 2011 όταν και κρέμασε τα γάντια του. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και ένα σούπερ καπ.

Ρομπέρτο Χιμένεθ

Ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού;
INTIME SPORTS

Ήρθε στον Ολυμπιακό το 2013 ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά έπεισε γρήγορα τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να δαπανήσει 6.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνει μόνιμη την παραμονή του στο Φάληρο. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Champions League έκαναν ακόμη και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ισπανίας να τον έχει στα υπόψιν του. Προσφέρει εγγύηση τα τελευταία χρόνια κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και δικαίως θεωρείται μία από τις καλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του.

Ψηφίστε στο POLL του Contra.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διονύσης Βερβελές: Ο Ρομπέρτο να είναι καλά και… όλα θα γίνουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK