POLL: Ποιον δεν θέλετε στο ρόστερ του Ολυμπιακού;

Μπες και ψήφισε ποιους ποδοσφαιριστές -από το υπάρχον ρόστερ- θες να δεις και του χρόνου στον Ολυμπιακό και ποιους θες να τους δεις να περνούν την πόρτα της εξόδου από τους επίδοξους πρωταθλητές Ελλάδας.

POLL: Ποιον δεν θέλετε στο ρόστερ του Ολυμπιακού;

Η απόλυτη δημοσκόπηση για τους φίλους του Ολυμπιακού. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της, ο Ολυμπιακός έχει "κλειδώσει" και τον εφετινό τίτλο, είναι κοντά στο νταμπλ και ήδη οι άνθρωποί του έχουν αρχίσει τα πλάνα για τη νέα σεζόν. Αυτά περιλαμβάνουν διάφορους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, αλλά και πολλούς που αναμένεται να περάσουν την πόρτα της εξόδου.

Εξάλλου, αποτελεί θέμα συζήτησης εδώ και αρκετούς μήνες για τα μεταγραφικά λάθη και τις ελλείψεις του Ολυμπιακού την τρέχουσα σεζόν, αλλά και για τις επιλογές που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο (του Ιανουαρίου). Μπορεί στο ματς με την Κέρκυρα, αλλά και γενικότερα από τη ρεβάνς και μετά, οι Πειραιώτες να δείχνουν πιο απελευθερωμένοι στο παιχνίδι τους, ωστόσο είναι κοινά αποδεκτό πως χρειάζονται γενναίες αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και η ομάδα να αποδώσει ποδόσφαιρο ποιότητας που πέραν των αποτελεσμάτων θα προσφέρει και θέαμα.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, λοιπόν. Το Contra.gr σου προσφέρει τη δυνατότητα να διαλέξεις ποιους θες να δεις και του χρόνου από το υπάρχον ρόστερ και ποιους θες να μη δεις να φορούν την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Ή ποιους θες -από τους δανεικούς- να επιστρέψουν στο λιμάνι και να πάρουν μία ευκαιρία από τον Βίτορ Περέιρα. Και έχουμε βάλει όλους. Οταν λέμε όλους, εννοούμε όλους (που έλεγε και μια διαφήμιση).

Η επιλογή, λοιπόν, είναι δική σου. Ψήφισε εσύ ποιους θες από το υπάρχον ρόστερ:

Οι δανεικοί:

News 24/7

24MEDIA NETWORK