POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό

Το Contra.gr σας δίνει τη δυνατότητα της επιλογής μεταξύ των προπονητών που έχουν "παίξει" το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας! Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία και διαλέξτε τον τεχνικό που θεωρείτε καταλληλότερο για τον Ολυμπιακό!

POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό

Η τελευταία ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού για το θέμα του νέου προπονητή αναφέρει ότι οι αρμόδιοι θα περιμένουν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη, το προσεχές Σαββατοκύριακο, και ακολούθως θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον εκλεκτό.

Το Contra.gr σας δίνει τη δυνατότητα της επιλογής μεταξύ των προπονητών που έχουν "παίξει" το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας! Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία και διαλέξτε τον τεχνικό που θεωρείτε καταλληλότερο. Αναλυτικά:

ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΟ

POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό

Ο Αργεντινός κόουτς, στα 45 χρόνια του, θεωρείται εξαιρετική επιλογή. Φέτος τα πήγε περίφημα στον πάγκο της Αλαβές την οποία οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Έχει υποχρεώσεις ως τις 19 του μήνα, ημέρα διεξαγωγής του τελικού κόντρα στη Μπάρτσα.

ΚΡΙΣΤΟΦ ΓΚΑΛΤΙΕ

POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία ακόμη γαλλική επιλογή, ο 50χρονος κόουτς. Μετά από 7,5 χρόνια στον πάγκο της Σεντ Ετιέν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό (Μοδέστο) για πιθανή συνεργασία. Σκοπεύει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση έως το τέλος του μήνα (ισχίο), αλλά παραμένει στην "κόκκινη" λίστα έστω ως αουτσάιντερ...

ΚΙΚΕ ΣΕΤΙΕΝ

POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό

Επιστροφή στην "Πριμέρα" με τον 58χρονο κόουτς της Λα Πάλμας να είναι μεταξύ των υποψηφίων να ρίξουν άγκυρα στον Πειραιά. Μένει ελεύθερος στο τέλος της περιόδου και είναι ανοικτό το αν θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο της ομάδας του. Μέχρι τότε όλα είναι πιθανά...

ΤΟΜΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ

POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό

Ο 44χρονος Δανός με καταγωγή από την Ισπανία κόουτς του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ενώ έχει γίνει και επαφή με την πλευρά του. Η ομάδα του νίκησε φέτος δύο φορές τους "ερυθρόλευκους" στο Europa League. Κατέκτησε πρωτάθλημα, διεκδικεί το Κύπελλο, αλλά έχει "φτωχό" βιογραφικό.

ΦΡΑΝΚ ΝΤΕ ΜΠΟΥΡ

POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, ο Ολλανδός κόουτς έχει συνδέσει την καριέρα του με τον Άγιαξ. Ως παίκτης κατέκτησε τα... πάντα με τον "Αίαντα", ως προπονητής μέτρησε 4 πρωταθλήματα. Φέτος έκανε κάκιστο πέρασμα από την Ίντερ (απολύθηκε αρχές Νοέμβρη) και τώρα έχει προταθεί ως ελεύθερος, με αλμυρή τιμή.

ΡΟΓΚΕΡ ΣΜΙΝΤ

Coach Roger Schmidt from Leverkusen attends  the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany,  Saturday, March 4, 2017.  (Bernd Thissen/dpa via AP)
Coach Roger Schmidt from Leverkusen attends the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Saturday, March 4, 2017. (Bernd Thissen/dpa via AP) AP

Ο 50χρονος Γερμανός, πρώην της Λεβερκούζεν, διαθέτει μεγάλη εμπειρία όχι μόνο από πρωταθλητισμό, αλλά και από συμμετοχή στη διαδικασία του Champions League (προκριματικά, φάση ομίλων). Έχει προταθεί, εξετάζεται, αλλά είναι δύσκολη περίπτωση από πλευράς κασέ κι άλλων ενδιαφερομένων.

ΜΙΡΟΣΛΑΒ ΤΖΟΥΚΙΤΣ

POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό

Ο 51χρονος Σέρβος, πρόταση και εισήγηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έχει ως παίκτης και προπονητής μεγάλη προϋπηρεσία στα γήπεδα της "Πριμέρα". Έχει περάσει από Βαλένθια, Βαγιαδολίδ, Χέρκουλες, Κόρντομπα, ενώ τελευταία συνεργάστηκε με την Αλ Σαμπάμπ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό

Ο Ρουμάνος τεχνικός πρώην της Ξάνθης, έχει προταθεί, ενώ έκανε και ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έξυπνος, δυναμικός, εκρηκτικός με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και της διεθνούς αγοράς. Θέλει και περιμένει, ενώ έχει προτάσεις από την Τουρκία...

ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ

POLL: Ποιον κόουτςθέλετε στον Ολυμπιακό

Ο νυν κόουτς της ομάδας. Στα 57 του και στο τρίτο του πέρασμα από τον πάγκο κατέκτησε το πρωτάθλημα, ατύχησε στο Κύπελλο. Έχει φανατικούς υποστηρικτές κι όσο... ζει (στις εγκαταστάσεις του Ρέντη) ελπίζει να πάρει το χρίσμα για την επόμενη σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK