"Πόρτα Ολυμπιακού σε Ίντερ για Μαζουακού"

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα, ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πλουσιοπάροχη πρόταση της Ίντερ για τον Αρτούρ Μαζουακού. Διαβάστε πόσα ζητούν οι "ερυθρόλευκοι".

"Πόρτα Ολυμπιακού σε Ίντερ για Μαζουακού"

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ίντερ βρίσκεται ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού. Σύμφωνα μάλιστα με τα ιταλικά μέσα, οι "νερατζούρι" έκαναν την πρώτη κρούση στους Πρωταθλητές Ελλάδας, η οποία ωστόσο έπεσε στο κενό.

Πιο συγκεκριμένα , οι Ιταλοί κατέθεσαν πρόταση ύψους 4.000.000 ευρώ, στα οποία προστίθενται άλλα 2.000.000 ευρώ ως μπόνους για τον 21χρονο μπακ, με τον Ολυμπιακό όμως να την απορρίπτει.

Μάλιστα αναφέρεται, ότι ο Ολυμπιακός ζητά 7.000.000 - 8.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Μαζουακού με την Ίντερ να επανέρχεται με βελτιωμένη προσφορά.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ