Πουλίδο: "Με άλλαξε η περιπέτεια της απαγωγής"

Ο Άλαν Πουλίδο μίλησε για την εμπειρία της απαγωγής του και μίλησε για το πόσο τον άλλαξε αυτή η εμπειρία ζωής.

Πουλίδο: "Με άλλαξε η περιπέτεια της απαγωγής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πουλίδο μιλά για την απαγωγή του και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Τι είπε για τον Βίκτορ και την παρουσία του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα υποστήριξε στη "Real News":

Για την περιπέτεια της απαγωγής του: "Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα στη ζωή πολύ διαφορετικά. Το είπα και πριν. Μετά την ιστορία με την απαγωγή μου νιώθω ότι έχω αλλάξει ως άνθρωπος. Είναι λογικό. Όπως αντιλαμβάνεστε, υπάρχουν στιγμές που το σκέφτομαι, όμως, ως άνθρωπος κοιτάζω να το αφήσω πίσω μου και να προχωρήσω στη ζωή μου. Έμαθα να εκτιμώ περισσότερο κάποια πράγματα και αυτό νομίζω ότι ως ένα σημείο σε ωριμάζει έντονα. Και ίσως λίγο απότομα.

Δεν είμαι παιδί. Ξέρω πού πατάω και πού βρίσκομαι και αναγνωρίζω ότι μέσα από μια δυσκολία, ένας άνθρωπος οφείλει να βγει πιο δυνατός και με μεγαλύτερη θέληση για την ίδια τη ζωή. Χωρίς υπερβολές, χωρίς μεγάλα λόγια. Θέλω απλά να πω ότι πρέπει όλοι οι άνθρωποι να εκτιμούν όσα έχουν, όταν τα έχουν. Και να κοιτάζουν πάντα πώς να κάνουν καλό ο ένας για τον άλλον. Να προσφέρουν".

Για τον Βίκτορ: "Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχει ένας ενθουσιασμός και πηγάζει από το προπονητικό επιτελείο. Από τον ίδιο τον κ. Σάντεθ. Είναι ένας άνθρωπος που ζει έντονα το ποδόσφαιρο και απολαμβάνει αυτό που κάνει, με αποτέλεσμα να σου μεταδίδει θετική ενέργεια. Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω αλλάξει κάτι που να πηγάζει από την αλλαγή προπονητή. Ο κ. Σάντσεθ ζητάει ορισμένα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, στα οποία προσαρμόζομαι και προσπαθώ να τα κάνω. Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που αντιμετωπίζω εγώ τον προπονητή. Ακούω πάντα πιστά αυτά που λέει. Αυτό έκανα και πριν".

Για τα γκολ που έχει βάλει στα φιλικά: "Κατά βάση, αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν είναι η μοναδική δουλειά του επιθετικού να βάζει γκολ, είναι όμως η πρωταρχική. Έτσι θέλω να πορευτώ. Αισθάνομαι έτοιμος για πολλά γκολ. Αν σκοράρω, σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και η ομάδα κερδίζει από αυτό".

Για την κλήρωση του Champions League: "Εκτιμώ πως είναι μια καλή κλήρωση. Μπορέι να πρόκειται για δύο ομάδες που δεν έχουν εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά οφείλουμε να τις σεβαστούμε. Θα δούμε ποιος θα είναι ο οριστικός αντίπαλος, θα τον διαβάσουμε καλά και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για το επόμενο βήμα. Μάθαμε κάποια στοιχεία και για τις δύο ομάδες. Χρειάζονται προσοχή, πάντως, αυτά τα ματς, γιατί είναι αρχή της σεζόν και κάθε λάθος μπορεί να σου κοστίσει. Με σοβαρότητα θα προκριθούμε. Θα είναι, πάντως, περίεργο και για τον κόσμο μας που θα έρθει σε επίσημο ματς στο γήπεδό μας μέσα στο καλοκαίρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK