Ρεαλιστής ο Λεμονής: "Για όνομα του Θεού, δεν συζητάμε για τη διαιτησία!"

Ο Τάκης Λεμονής διαχρονικά διακρίνεται για το ρεαλισμό με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα και το απέδειξε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Τι είπε για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας και για το πέναλτι που ζήτησαν οι "ερυθρόλευκοι" στο δεύτερο ημίχρονο.

28/10/2017 Panathinaikos Vs Olympiacos for Superleague season 2017-18, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
28/10/2017 Panathinaikos Vs Olympiacos for Superleague season 2017-18, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography @GEORGIAPANAGOPOULOU

Στην ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός ξύπνησε αργά, ο Λεμονής ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής: «Βάσει των φάσεων συμφωνώ απόλυτα. Αν δούμε την εικόνα του παιχνιδιού καταφέραμε να αντιδράσουμε πάρα πολύ καλά στην πίεση του Παναθηναϊκού στην άμυνά μας. Βγάζαμε με ηρεμία την μπάλα από τα στόπερ.

Μας έλειψε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι, μία καλή πάσα. Αν δούμε τις φάσεις με τον Εμενίκε στο πρώτο τέταρτο ίσως να είχαμε φτιάξει. Είναι γεγονός ότι δεχτήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ένα πολύ εύκολο γκολ. Είχαμε τρεις καθοριστικές φάσεις που δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε».

Σε ότι αφορά τη φάση του Χουλτ και του Καρσελά, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ήθελε να σταθεί: Για τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός με τον Καρσελά και τον Χουλτ: «Νομίζω ήταν, αλλά δεν θέλουμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Μπορεί να είναι μία κακή απόφαση. Το βλέπουμε live, είναι λίγο δύσκολο. Για όνομα του Θεού δεν συζητάμε αυτή τη στιγμή για τη διαιτησία. Συζητάμε για το ντέρμπι».

Photo by: Georgia Panagopoulou/Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK