Διαζύγιο με Βάις!

Tην έξοδό του από τον Ολυμπιακό προανήγγειλε στο twitter o Βλάντιμιρ Βάις. O Oλυμπιακός αργότερα ανακοίνωσε την παραχώρησή του σε ομάδα του Κατάρ.

Διαζύγιο με Βάις!

Ο Σλοβάκος μέσος έγραψε χαρακτηριστικά "καλή τύχη στην παλιά μου ομάδα, τον Ολυμπιακό, απόψε.

Ο παίκτης θα συνεχίσει (με μεταγραφή) στην Λεκβίγια στο πρωτάθλημα του Κατάρ όπως άλλωστε γνωστοποίησε και ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Βλάντιμιρ Βάις στην Lekhwiya SC".

Μένει να δούμε αν οι "ερυθρόλευκοι" κινηθούν για ακραίο τώρα ή στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Βάις ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι αλλά τελικώς κατέγραψε πορεία μόλις πέντε μηνών. Σίγουρα οι φίλοι της ομάδας θα το θυμούνται για το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Καραϊσκάκη.

Διαζύγιο με Βάις!

Η Lekhwiya SC παρουσίασε τον Βλάντιμιρ Βάις το απόγευμα της Κυριακής, με τον Σλοβάκο επιθετικό να επισημαίνει: "Ήρθα για να προσφέρω".

Ο Βάις ήταν στο Κατάρ από το Σάββατο, κι αυτός ήταν ο λόγος της απουσίας του από την προπόνηση στο Ρέντη, και παρακολούθησε την νέα του ομάδα στον νικηφόρο αγώνα με αντίπαλο την Al Arabi (5-2). Η Lekhwiya SC βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος. "Μου άρεσε πολύ και η νέα μου ομάδα και η ποδοσφαιρική ποιότητα που είδα. Το απόλαυσα» δήλωσε ο 24χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος την Κυριακή υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και ακολούθως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Λεπτομέρειες για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας μεταξύ Ολυμπιακού και Lekhwiya SC δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου του Κατάρ, που ιδρύθηκε το 2009, αγόρασε πρόσφατα και το πλειοψηφικό πακέτων των μετοχών της Μάλαγα. Μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη διατηρούσε ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα, που ήταν εκείνος που πήγε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την πρόταση από το Κατάρ.

"Έχω μεγάλη διάθεση και αποφασιστικότητα να παλέψω σκληρά. Έχω τις δυνατότητες να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της" δήλωσε ο Βάις κατά την παρουσίασή του, ενώ πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 79. "Ήρθα σε μία ομάδα με φιλοδοξίες και στόχους. Θα δώσω τα πάντα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να την βοηθήσω να πάρει τον τίτλο. Όσο για τη μεταγραφή μου, ήρθε μια προσφορά μέσω του ατζέντη μου από την ομάδα. Ήξερα τον Μπουγκέρα, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες στην Ρέιντζερς. Εκείνος έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να πάρω μία τέτοια απόφαση, καθώς ήμασταν σαν αδέρφια. Μου ξεκαθάρισε πως η χώρα έχει μεγάλη ποδοσφαιρική ανάπτυξη και ό,τι η Lekhwiya είναι σε υψηλό επίπεδο. Μου διευκρίνισε πως ο επαγγελματισμός εδώ είναι στο 100%. Έτσι μέσω των ανθρώπων της ομάδας έγιναν οι απαιτούμενες επαφές και η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να πάρω μεταγραφή" συμπλήρωσε.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής ευχαρίστηκε τον Ολυμπιακός για τους μήνες που ήταν στην ομάδα, λέγοντας πως πέρασε καλά στην Ελλάδα και ευχήθηκε οι "ερυθρόλευκοι" να έχουν καλά αποτελέσματα στα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK