Ψάχνεται ο Ολυμπιακός...

Έρευνα αγοράς για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας κάνουν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται πλέον κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ρεπορτάζ από τον Δημήτρη Χριστοφιδέλλη.

Ψάχνεται ο Ολυμπιακός...

Οι φήμες για ταξίδι του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Γιάννη Βρέντζου στην Ισπανία, προκειμένου να έχει επαφές με προπονητές που είναι κοντά στη φιλοσοφία του Ερνέστο Βαλβέρδε (Μίτσελ, Όλτρα, Μανθάνο), δεν επιβεβαιώνονται από την ΠΑΕ, τη στιγμή που υπάρχει και το σενάριο να πορευτεί ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της περιόδου, είτε με τον Αντώνη Νικοπολίδη είτε με τον Μπερντ Στορκ (προπονητή της ομάδας Κ20 του συλλόγου). Ο Βρέντζος πάντως την Παρασκευή το βράδυ (18/1) ήταν εκτός Αθηνών και πληροφορίες τον θέλουν να είχε επαφές για το θέμα προπονητή.

Ο Ζαρντίμ έχει χάσει και τα τελευταία στηρίγματα που είχε στην ομάδα και φέρεται πλέον να είναι υπ ΄ ατμόν. Ο προβληματισμός δεν έχει να κάνει μόνο με την απόδοση του Ολυμπιακού, αλλά και το αν είναι σε θέση πλέον ο νεαρός τεχνικός να αλλάξει άμεσα την εικόνα των «ερυθρόλευκων».

Με ενδιαφέρον αναμένεται η επίσημη στάση του Ολυμπιακού σε όλη αυτή την έντονη φημολογία περί αλλαγής στην τεχνική ηγεσία. Και όλα αυτά την ώρα που έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 6 το απόγευμα και ο Ζαρντίμ θα ανακοινώσει την αποστολή ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Τοροσίδη και Τζεμπούρ εξελίξεις ως γνωστό θα υπάρξουν από Δευτέρα, αλλά στον Ολυμπιακό κοιτούν και άλλες λύσεις έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης. Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις να ενταχθεί από τώρα στην ομάδα ο Ολαϊτάν, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον Αλγερινό επιθετικό.

Όσο για τον Τοροσίδη, ο ατζέντης του περιμένει νέα από την Ιταλία, ενώ φέρεται να επιμένει και η Μπριζ, εκπρόσωπος της οποίας θα βρεθεί την Κυριακή (20/1) στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης». Το παιχνίδι θα παρακολουθήσει και άνθρωπος της Άντερλεχτ, η οποία φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Μανωλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK