Πώρωση με Ολυμπιακό ο Κασάμι, χαιρέτησε με ύμνους για Μαρινάκη

Ο Παϊτίμ Κασάμι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία για λογαριασμό της Σιόν όμως τον Ολυμπιακό δεν τον ξεχνάει και το έδειξε με αποθεωτικό μήνυμα για την ομάδα, τον κόσμο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Πώρωση με Ολυμπιακό ο Κασάμι, χαιρέτησε με ύμνους για Μαρινάκη

Τρία χρόνια άνηκε στον Ολυμπιακό ο Παϊτίμ Κασάμι (πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ) όμως η συνεργασία του με τους Πειραιώτες ολοκληρώθηκε αυτό το καλοκαίρι και από εδώ και θα πέρα θα φοράει τη φανέλα της ελβετικής Σιόν.

Παρά το διαζύγιο όμως, ο 25ρονος Ελβετός άσος έδειξε πως θα έχει για πάντα μέσα στην καρδιά του την ομάδα του Πειραιά, ανεβάζοντας ένα αποθεωτικό μήνυμα για την ομάδα, τον κόσμο και πάνω απ΄όλους για τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα της αλλαγής και μίας νέας σελίδας στην καριέρα μου με τη φανέλα της Σιόν. Ο Ολυμπιακός αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή, την καριέρα και την καρδιά μου. Σε αυτά τα τρία χρόνια έγιναν πολλά, κερδίσαμε πολλά και όλα αποτελούν μάθημα για εμένα. Για πάντα θα είμαι ευγνώμων σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο για όσα μου προσέφερε και όσα με δίδαξε, για το γεγονός ότι με έκανε πρωταθλητή, με αγκάλιασε, με έκανε μέλος της οικογένειας του Θρύλου.

Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον άνθρωπο που έκανε τα πάντα για να έρθω στην Ελλάδα, μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μου προσέφερε τα πάντα, τον πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον άνθρωπο που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τον δρόμο για να μεγαλουργήσει ο Ολυμπιακός. Ευχαριστώ για όλα πρόεδρε.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Βρέντζο και τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, αλλά και τους προπονητές με τους οποίους εργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στους συμπαίκτες μου, στους οποίους εύχομαι να ανεβάσουν τον Ολυμπιακό ακόμη ψηλότερα. Τέλος, θέλω να πω ένα ειλικρινές "ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ" στους ανεπανάληπτους οπαδούς μας. Εσείς είστε η δύναμη, η ψυχή του συλλόγου. Θύρα 7 με τσαμπουκά... Καλή επιτυχία Ολυμπιακάρα μου", ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στην προσωπκή σελίδα του σε Instagram και Facebook, ανεβάζοντας παράλληλα φωτογραφία του που είναι αγκαλιά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK