Πώς ο Μπάρκας γίνεται... Νικολάου

Θυμάστε που πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει πως η Ουντινέζε έσπρωξε μπόλικα "μύρια" στην ΑΕΚ για τον Μπάρκα, εισπράττοντας αρνητική απάντηση. Το ενδιαφέρον των "ασπρόμαυρων" για τον υψηλόσωμο πορτιέρε θορύβησε μέχρι και την Ρόμα, αλλά ο Δημήτρης Νικολάου πού εμπλέκεται στην ιστορία;

Πώς ο Μπάρκας γίνεται... Νικολάου

Στον "Κόκκινο Πρωταθλητή" διαβάζουμε πως η Ουντινέζε κινήθηκε αθόρυβα για την απόκτηση του στόπερ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Νικολάου.

Το σχετικό δημοσίευμα τονίζει πως οι Ιταλοί εξέφρασαν ανεπίσημα το ενδιαφέρον τους, καθώς επιθυμούν να μάθουν τα "θέλω" των "ερυθρόλευκων" για τον νεαρό αμυντικό και στη συνέχεια να επισημοποιήσουν το... φλερτ, αρκεί αυτά που θα ζητήσει ο Ολυμπιακός να είναι στα μέτρα τους.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται πως το ελληνικό κλαμπ δεν θα είναι αρνητικό να πει το "ok" αν τα χρήματα είναι καλά, καθώς υπάρχουν πέντε παίκτες στην ίδια θέση με τον 19χρονο αμυντικό. Παράλληλα σημειώνεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες στον Δημήτρη Νικολάου, αλλά προτεραιότητα φαίνεται να έχει ο πιο έμπειρος Βούκοβιτς.

Υπενθυμίζουμε πως η Ουντινέζε φέρεται να είχε μπει στο... κόλπο της απόκτησης ενός άλλου Έλληνα ποδοσφαιριστή, εισπράττοντας όμως αρνητική απάντηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πρόκειται για τον Βασίλη Μπάρκα, για τον οποίο οι "Φριουλάνοι" παρουσιάζεται να έσπρωξαν στην ΑΕΚ κοντά στα 6.000.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί πως το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Δημήτρη Νικολάου έχει πολλούς ποδοσφαιριστές σε διάφορες ομάδες της Ιταλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK