Πώς ο Ολυμπιακός έσωσε τη ζωή ενός Άγγλου οπαδού

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του Φίλιπ Τέιλορ, ενός Άγγλου οπαδού που ήταν έτοιμος να αυτοκτονήσει, αλλά βρήκε στον Ολυμπιακό ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει.

Πώς ο Ολυμπιακός έσωσε τη ζωή ενός Άγγλου οπαδού

Μια ξεχωριστή συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα των καναλιών Novasports, ένας... σπάνιος οπαδός του Ολυμπιακού. Και λέμε σπάνιος γιατί η ιστορία του Φίλιπ Τέιλορ είναι διαφορετική.

Ο Άγγλος, όπως δήλωσε, πριν από δυόμισι χρόνια έχασε την Ελληνοκύπρια γυναίκα μου από καρκίνο. Ήταν στα έτοιμος να αυτοκτονήσει, όταν αποφάσισε να επισκεφτεί την Ελλάδα για διακοπές. Έμαθε για τον Ολυμπιακό, τον παρακολούθησε κι από τότε βρήκε νόημα να συνεχίσει να ζει!

Απολαύστε τη συνέντευξή του:

Tι σημαίνει για τον ίδιο ο Ολυμπιακός: "Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Έρχομαι στον Ολυμπιακό και βρίσκω ότι όλοι έχουν φιλότιμο Το φιλότιμο σημαίνει από την καρδιά σου. Όλοι με υποδέχτηκαν και με άκουσαν γι αυτό πιστεύω στον Ολυμπιακό".

Πόσο συχνά έρχεται να στην Ελλάδα για να δει τον Ολυμπιακό: "Έρχομαι τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, μπορεί και δύο. Τον Ιανουάριο ήρθα δύο φορές για να δω αγώνες Σούπερ Λιγκ. Το Φεβρουάριο ήρθα για το μνημόσυνο της Θύρας 7, το οποίο είναι πολύ σημαντικό γεγονός για τον σύλλογο. Τον Μάρτιο ήρθα για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Απρίλιο για τη φιέστα".

Το όνειρο του με τον Ολυμπιακό: "Το όνειρο μου είναι να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ".

Τα συναισθήματα του όταν πηγαίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης": "Όλοι όσοι δουλεύουν εδώ είναι φανταστικοί. Η μπουτίκ επίσης είναι καταπληκτική, όπως και τα ρούχα του Ολυμπιακού. Είναι μια νέα οικογένεια. Ο Ολυμπιακός μου έσωσε τη ζωή. Όλοι οι άνθρωποι εδώ έχουν φιλότιμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK