Ρανιέρι καλεί... Μιλιβόγεβιτς!

Η Λέστερ φαίνεται πώς είναι η αγγλική ομάδα που έχει "τρελαθεί" με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν αποκλείεται να κάνουν ακόμα και τον Γενάρη κάποια κίνηση για τον Σέρβο αμυντικό χαφ. Ολο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ρανιέρι καλεί... Μιλιβόγεβιτς!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καλά-καλά δεν έχει ολοκληρωθεί ο α' γύρος των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και η φάση των ομίλων του Champions League ή του Europa League, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένες ομάδες δεν κάνουν εδώ και μέρες τον προγραμματισμό τους για το πώς θα κινηθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τις εισηγήσεις του Πάουλο Μπέντο λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Κυρίως θα είναι εισηγήσεις αναφορικά με τις αποχωρήσεις παικτών που δεν είναι στα πλάνα του. Για την ενίσχυση των “ερυθρολεύκων” δεν υπάρχει ακόμα κάτι χειροπιαστό.

Το θέμα όμως είναι πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που καταφθάσει μία μεγάλη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ για έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή του.

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ότι η Μπενφίκα δεν τον έχει σβήσει από το μπλοκάκι της. Ότι η Ζενίτ είναι μία ομάδα που επίσης δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό της. Ότι η Φιορεντίνα εξακολουθεί να τον παρακολουθεί στενά. Πρόσφατα υπήρχαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι το περασμένο Σάββατο (12/11) υπήρχε σκάουτ μεγάλης αγγλικής ομάδας στο Κάρντιφ για να παρακολουθήσει το ματς Ουαλία – Σερβία. Φυσικά, τα μάτια του ήταν “καρφωμένα” στον Λούκα!

Ποια είναι όμως η “μεγάλη αγγλική ομάδα”; Πληροφορίες του Contra.gr από το Νησί αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ένα κλαμπ που έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Premier League. Δεν είναι δηλαδή κάποια από τις Σίτι, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ ή Άρσεναλ.

Ένας παλιός μας γνώριμος έχει βάλει στο “σημάδι” εδώ και καιρό τον Σέρβο άσο του Ολυμπιακού, κάτι που είχε αποκαλύψει το Contra.gr πριν από δυόμισι μήνες. Ο λόγος για τον Κλαούντιο Ρανιέρι...

ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙ-ΚΑΝΤΕ

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 τ ο Contra.gr είχε το εξής ρεπορτάζ (“ Ποια ομάδα της Πρέμιερ πήγε να αρπάξει τον Μιλιβόγεβιτς;”). Η Λέστερ του Ρανιέρι λοιπόν ήταν αυτή που πήγε στα... χασομέρια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου να κάνει το κόλπο – γκρόσο και να δώσει τη φανέλα του... Καντέ στον Λούκα ! Ο Γάλλος που έκανε θραύση πέρσι με τη φανέλα των “αλεπούδων”, πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι και ο Ρανιέρι έναν από τους παίκτες που είχε στο μυαλό του για να καλύψει το κενό στη θέση “6” ήταν ο Μιλιβόγεβιτς.

Η Λέστερ όταν μπήκε στη διαδικασία να ρωτήσει πόσο κοστολογείται, η απάντηση που πήρε έφερε αρκετά... λιποθυμικά επεισόδια! Με 12 εκ. ευρώ τον πούλαγε ο Ολυμπιακός, αλλά οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν πάνω από 5εκ. ευρώ. Θεωρήθηκαν υπερβολικές οι απαιτήσεις των Πειραιωτών.

Αντιθέτως, οι αρμόδιοι της Λέστερ πίστευαν ότι αν έπρεπε να βγάλουν τόσα λεφτά από τα ταμεία τους, προτιμότερο θα ήταν να τα δώσουν στη Νις για να αποκτήσουν τον 24χρονο Γάλλο χαφ Ναμπαλί Μεντί. Ωστόσο, ο Μεντί έχει παίξει φέτος μόλις σε ένα παιχνίδι, αφού έχει βγάλει έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο από τον Αύγουστο. Αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο (19-20/11), αλλά το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση θα γυρίσει...

Ο Μιλιβόγεβιτς με λίγα λόγια δεν έχει εξαφανιστεί από τα “ραντάρ” του Ρανιέρι. Ίσα-ίσα που στο Νησί ακούγεται έντονα ότι δεν αποκλείεται να κάνει μία πρώτη κρούση στον Ολυμπιακό ακόμα και μέσα στον Γενάρη! Απλώς, οι “ερυθρόλευκοι” είναι ανένδοτοι ως προς τα “θέλω” τους. Με επταψήφιο νούμερο δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν. Θα είναι μίνιμουμ ένα 12άρι οι απαιτήσεις των Πειραιωτών.

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΡΕΝΤΖΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ;

Τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στην Αγγλία δίχως να σημαίνει κιόλας ότι το συγκεκριμένο ταξίδι αφορούσε κάποιο θέμα του Ολυμπιακού ή το ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Μιλιβόγεβιτς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κάνει συχνά-πυκνά ταξίδια στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με τους “ερυθρόλευκους”. Όπως και να 'χει, δεν θέλει και πολύ να γίνουν διάφοροι συνειρμοί από ορισμένους με αφορμή τις πληροφορίες που έρχονται από το Νησί για τις “αλεπούδες” και τον Σέρβο άσο.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Επίσης άλλο ένα στοιχείο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι αν και εφόσον η Λέστερ κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό και γίνει αποδεκτή, τότε ο Μιλιβόγεβιτς θα έχει τη δυνατότητα να παίξει στους “16” του Champions League (σ.σ. οι “αλεπούδες” όλα δείχνουν ότι θα περάσουν τη φάση των ομίλων).

Κι αυτό, γιατί ο Σέρβος άσος θα προέρχεται από τους ομίλους του Europa League. Οπότε, ο Ρανιέρι θα μπορεί να τον υπολογίζει για τα νοκ άουτ ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, αυτό είναι το τελευταίο που θα απασχολούσε τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που “σκάσει” κάποια πρόταση από την Λέστερ. Η ουσία είναι να δούμε αν αυτό το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Αγγλίας μετατραπεί σε επίσημη κρούση μέσα στον Ιανουάριο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μιλιβόγεβιτς θα πρωταγωνιστήσει στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ το επόμενο διάστημα με τις διάφορες “σειρήνες” που ηχούν στα αφτιά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK