Ρομπέρτο: "Έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο"

Στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Primera Division και στο μέλλον του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ρομπέρτο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική "Marca", ξεκαθαρίζοντας πως έχει ακόμη 3 χρόνια συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Ρομπέρτο: "Έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρομπέρτο στην "Marca":

"Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου κερδίζω δύο τίτλους την ίδια σεζόν. Παρότι υπήρξαν δυσκολίες, πετύχαμε τους στόχους μας".

Για τη συνύπαρξη του με τον Μίτσελ και την αποχώρησή του: "Ήρθε από το πουθενά και έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου και μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αφότου έφυγε δεν μπορούσα να φανταστώ άλλον προπονητή εκτός από αυτόν".

Για τον Ίκερ Κασίγιας: "Η καριέρα του Κασίγιας τον δικαιώνει. Είναι ένας μύθος για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Έχει την εικόνα ενός τερματοφύλακα που αξίζει σεβασμό. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να πονέσουν και να επηρεάσουν. Ο Κασίγιας έχει την εμπειρία να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο, όπως έκανε μέχρι τώρα".

Ρομπέρτο: "Έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο"

Για τον Ντε Χέα: "Τον ξέρω από μικρή ηλικία. Πέρσι αγωνιστήκαμε ως αντίπαλοι στο Champions League και με έκανε περήφανο το γεγονός πως τον είδα βελτιωμένο. Είναι μεγάλος τερματοφύλακας και ενδιαφέρει τοπ συλλόγους. Είναι μαθημένος και μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόκληση".

Για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Primera Division: "Στο μέλλον θα το ήθελα. Τώρα δεν μπορώ να μετανιώσω το γεγονός πως πήγα στο εξωτερικό και θα συνεχίσω εκεί για όσο ακόμη χρειάζεται. Κέρδισα τίτλους με τους μεγαλύτερους συλλόγους σε Πορτογαλία και Ελλάδα, αλλά στο τέλος, η ιδιοσυγκρασία μου με κάνει να ζητάω νέους προορισμούς στην καριέρα μου. Κρατάω την εμπειρία όλων αυτών των αγώνων στην Ευρώπη που αποτελούν τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου".

Για την πρόταση της Βαλένθια και το μέλλον του στον Ολυμπιακό: "Είναι πάντοτε ωραίο να μιλάς με μεγάλους συλλόγους. Αλλά σήμερα, είμαι ήρεμος και απολαμβάνω τις διακοπές μου. Προσπαθώ να απομονώσω τον εαυτό μου από το οτιδήποτε. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο και δεν σχεδιάζω τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK