Ρομπέρτο: "Η ομάδα προοδεύει και βελτιώνεται'

Βήμα-βήμα βελτιώνεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Ρομπέρτο. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Ισπανός μετά τη νίκη επί της Ρίζεσπορ.

Ρομπέρτο: "Η ομάδα προοδεύει και βελτιώνεται'
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μετά τη φιλική νίκη επί της Ρίζεσπορ:

Δεύτερο φιλικό για τον Ολυμπιακό εδώ στην Αυστρία. Ποιες οι εντυπώσεις σου και η εικόνα από την ομάδα;

Η ομάδα κάθε φορά και από λίγο, βήμα-βήμα, προοδεύει και βελτιώνεται. Νιώθουμε καλύτερα, δουλεύουμε και προπονούμαστε πολύ σκληρά. Το νιώθουμε τώρα μέσα στα παιχνίδια. Νομίζω ότι όλα πηγαίνουν καλά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε δουλεύουμε με αυτό τον τρόπο μέχρι την έναρξη της σεζόν.

Οι συμπαίκτες σου μιλούν για τα διαφορετικά στοιχεία που ο Μάρκο Σίλβα θέλει να εφαρμόσει. Εσύ έχεις μία πλήρη οπτική του γηπέδου. Βλέπεις μία διαφορετική εικόνα της ομάδας;

Ναι φυσικά. Προσπαθούμε να κρατάμε αυτά που μας λέει ο προπονητής, τις ιδέες του και να τις βάζουμε στο παιχνίδι μας. Έχουμε παίξει μόνο δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής και έτσι έχουμε χρόνο να απορροφήσουμε τα πάντα, ώστε να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί ως ομάδα.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού από την Αυστρία και τη Γερμανία που έχουν έρθει εδώ να δουν την ομάδα;

Παντού είναι το ίδιο! Παντού οι Έλληνες μας ακολουθούν, ακολουθούν την ομάδα τους, τον Ολυμπιακό! Είναι κάθε φορά υπέροχο που τους έχουμε όλους εδώ!

Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV με τις δηλωσεις του Ισπανού:

News 24/7

24MEDIA NETWORK