Ρομπέρτο: "Να τελειώσουμε ιδανικά"

Την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κάνει το νταμπλ εξέφρασε ο Ρομπέρτο ενόψει του τελικού κυπέλλου με την Skoda Ξάνθη.

Ρομπέρτο: "Να τελειώσουμε ιδανικά"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για το νταμπλ: «Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το νταμπλ. Από τότε που τελείωσε το πρωτάθλημα και πανηγυρίσαμε τον τίτλο, προετοιμαζόμαστε αποκλειστικά για τον αγώνα με την Ξάνθη. Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε το Κύπελλο, ώστε να τελειώσουμε τη χρονιά με ιδανικό τρόπο και όλη η σκέψη μας είναι στη νίκη σε αυτόν τον τελικό. Σαφώς είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για όλους μας».

Για τον τίτλο του φαβορί που έχει ο Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα το φαβορί, πριν από κάθε αγώνα του. Δεν είναι κάτι που συναντάμε πρώτη φορά, άρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση χωρίς να έχουμε προβλήματα. Ξέρουμε ότι σε έναν τελικό μπορεί να συμβούν πολλά, όμως εμείς ξέρουμε επίσης και όσα πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε. Και είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας ήταν δίπλα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θέλουμε να του δώσουμε χαρά με το νταμπλ. Η παρουσία του θα μας βοηθήσει, όπως γίνεται πάντα».

Για την Ξάνθη: «Έχω απόλυτο σεβασμό στην ομάδα της Ξάνθης. Είναι ένα σύνολο με μεγάλες επιθετικές ικανότητες, κάτι που έχει δείξει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι επικίνδυνος αντίπαλος και μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα. Έχει καλούς παίκτες, είναι πολύ καλή ομάδα και έχει μεγάλο κίνητρο να πάρει τον πρώτο της τίτλο».

Για το αν συμφωνεί πως η απόδοση του Ολυμπιακού θα κρίνει το ματς: «Πιστεύω ότι εμείς κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, εάν παίξουμε σωστά και καλά, δεν θα ανησυχούμε για το τι μπορούν να κάνουν οι αντίπαλοί μας. Και θα νικήσουμε».

News 24/7

24MEDIA NETWORK