Ρομπέρτο: "Συγχαρητήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ"

Ο Ρομπέρτο παρέλαβε το βραβείο του MVP για την απόδοσή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, ενώ εκθείασε τους φιλάθλους του "Δικεφάλου".

Ρομπέρτο: "Συγχαρητήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι, επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "ερυθρόλευκους" ο Ρομπέρτο, ο οποίος έσωσε σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, ενώ εκθείασε τους φιλάθλους του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό το βραβείο του MVP καθώς όπως μου λέτε είμαι ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που παίρνω τέτοιο βραβείο στην Τούμπα. Γενικά έγινε ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά τους. Θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία και θα δείξουμε ότι είμαστε τα δύο κορυφαία κλαμπ στην Ελλάδα".

Για το αν αυτή η νίκη "φέρνει" τον Ολυμπιακό... πιο κοντά στο πρωτάθλημα, τόνισε: "Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο".

Διαβάστε ακόμα:

Θεοδωρίδης: "Νίκη τίτλου είναι αν πάρουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα"

Τα γκολ του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ο έξαλλος πανηγυρισμός του Σίλβα στο γκολ του Ιντέγε

News 24/7

24MEDIA NETWORK